Martin Garrix sleept twee MTV EMA's in de wacht

Thomas Keulemans | 7 november 2016
algemeen

De hele week stond Rotterdam al in het teken van de MTV EMA awards. Gisteravond heeft Martin Garrix tijdens het prijzengala van de twee prijzen in de wacht weten te slepen. De 20-jarige Amstelvener ging met de awatds voor 'Best Electronic Act' en 'Best World Stage' aan de haal. Nadat Garrix tijdens ADE al werd gekroond tot de beste dj van de wereld in de DJ Top 100 verkiezing, zijn deze twee MTV awards toch wel de kers op de taart van het jaar 2016.

Bebe Rexha

De awardshow werd gepresenteerd door zangeres Bebe Rexha, met wie Martin Garrix momenteel nog steeds de hit 'In The Name Of Love' scoort. Uiteraard speelden ze de hit gisteravond opnieuw samen voor het uitzinnige publiek, vlak voordat Garrix de prijzen in ontvangst mocht nemen.

'Het is onwerkelijk. Ik ben er ontzettend blij mee. Dank allemaal voor het stemmen. Ik sta nog te bibberen van mijn optreden met Bebe. Hartstikke bedankt!',

was het nuchtere commentaar van een stralende Martin Garrix, die ook vorig jaar al met de award voor 'Best Electronic Act' naar huis ging. Dir jaar vesloeg hij in deze categorie Afrojack, dioe ook nog optrad samen met Fais en het nummer 'Hey' ten gehore bracht. Bovendien liet Garrix grote namen als Calvin Harris en Major Lazer ook achter zich in deze categorie.

LEES OOK: Martin Garrix en Justin Bieber gaan samenwerken

Justin Bieber

Zijn goede vriend Justin Bieber, met wie hij volgend jaar samen door Australië gaat touren, viel ook flink in de prijzen. Bieber ging met drie awards naar huis, namelijk voor meeste fans (de 'Beliebers'), beste Canadese act en beste nummer: ‘Sorry’. De Canadese ster was genomineerd in maar liefst vijf categorieën. 

Foto via ANP/Kippa

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws