Martin Garrix draait set op Tomorrowland onder nieuwe alias

Mark IJsendoorn | 24 juli 2017
algemeen

We kennen Martin Garrix al lang als een creatieve en veelzijdige producer. Zo heeft hij onder het alias AREA21 enkele tracks geproduceerd met de Amerikaanse rapper Maejor. Op Tomorrowland trad hij op onder een nieuw deep-house pseudoniem: Ytram.

LEES OOK: Martin Garrix komt met twee nieuwe tracks; luister ze hier

Garrix op Tomorrowland

Afgelopen zaterdag was de Organ of Harmony-stage een van de beste podia van Tomorrowland. Garrix mocht die namelijk hosten met zijn eigen STMPD RCRDS-label. Het publiek werd getrakteerd op sets van onder andere Steve Angello, Don Diablo en Martin zelf. Maar de avond nam een verrassende wending toen een gemaskerde dj met de compleet onbekende naam YTRAM het podium besteeg en een opvallende deep house-set draaide.

YTRAM

Zoals iedere artiest met marketinggevoel inmiddels weet: als niemand weet hoe je gezicht eruit ziet wordt er automatisch over je gepraat. Een masker spreekt immers tot de verbeelding en de nieuwsgierigheid. Iedereen wil weten wie erachter zit.  

Door enkele subtiele aanwijzingen kwamen fans erachter dat Martin Garrix zelf achter het masker schuilging. Hij en Garrix droegen namelijk precies dezelfde kleren, en Ytram is Marty achterstevoren… OK, zo subtiel is het niet. En het masker ging ook nog eens af. Weg mysterie.

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws