Noisecontrollers geeft een masterclass produceren

Mark Hofman | 15 december 2016
algemeen

Noisecontrollers

Wanneer je een succesvolle producer wil worden, is talent niet het enige wat je nodig hebt. Sterker nog: iedereen kan het leren, als je er maar tijd in steekt. Wat ook helpt is om verschillende mensen te benaderen die ook produceren zodat je kennis met elkaar kan uitwisselen. Maar wat natuurlijk helemaal top zou zijn, is als je het van de grote jongens zelf kan leren. Supertof dus dat Noisecontrollers een heuze masterclass gaat houden! 

Noisecontrollers geeft masterclass produceren 

Bas Oskam, beter bekend als Noisecontrollers, gaat zijn kennis delen met beginnende en ervaren producers. Op 22 februari geeft de hardstyle producer een masterclass in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Bas vindt het van groot belang dat jonge en talentvolle producers zichzelf kunnen ontwikkelen in de hardstyle scene. Dus dit is je kans! 

Vorige jaar gaf Noistecontrollers ook een masterclass, toen was het in Bax-shop Middelburg. Daar kwamen zelfs mensen vanuit Friesland op af, dus verwacht wel enige drukte dit jaar. 

De masterclass is op woensdag 22 februari en wordt gehouden in de Tivoli Vredenburg in Utrecht. Het duurt van 19:00 tot en met 22:00 uur. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws