Hoe groot is de kans dat jouw liefje vreemdgaat?

Bart Remmers | 30 december 2016
algemeen

Welk sterrenbeeld gaat het vaakst vreemd?

Ga jij wel eens vreemd? Moet jou vriend of vriendin vrezen voor jouw amoreuze avontuurtjes met een ander? Blijkbaar zegt het sterrenbeeld van jou en je partner al heel veel...

Tenminste, wanneer we een 'choquerende' studie van Victoria Milan – een datingwebsite - mogen geloven. Deze studie heeft aangetoond welke sterrenbeelden het meest vreemdgaan tijdens hun lange vaste relaties in 2016.

Het onderzoek uitgevoerd door de datingwebsite voor getrouwde en gebonden mensen op zoek naar een buitenechtelijke affaire, ging op zoek naar de profielen van Nederlandse mannen en vrouwen om te ontdekken welke horoscopen sneller toegaven aan hun seksuele behoeften.

Leeuw en Schorpioen actiever, maar trouw

Terwijl Schorpioenen en Leeuwen seksueel actiever aangelegd zijn dan andere sterrenbeelden, toonde de enquête echter aan dat deze niet behoren tot de sterrenbeelden die het meest vreemdgaan.

De gegevens toonden anderzijds wel de sterrenbeelden aan van de gebruikers die op zoek zijn naar een spannende affaire. Watermannen, met maar liefst 10,5 procent van de Nederlandse vreemdgangers, behoren daartoe gevolgd door Vissen met 10.1 procent en Stier met 9.8 procent.

Kijk uit voor die ontrouwe Waterman

Het meest ‘trouwe’ sterrenbeeld is de Boogschutter, met slechts 6.5 procent van de Nederlanders die een scheve schaats rijden. De tweede meest loyale horoscoop is de Schorpioen met 6.6 procent, en de Steenbok met 7.7 procent.

Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de data aantoonde dat de vreemdgangers met het sterrenbeeld Waterman waarschijnlijk meerdere keren vreemdgegaan zijn in 2016.

Kortom, is jouw liefje Waterman? Kijk dan ook in 2017 maar uit...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws