Mike Williams verrast met eigen vlog, radioshow en nieuwe single!

Thomas Keulemans | 10 januari 2017
algemeen

Mike Williams gaat als een speer! Het jaar 2016 betekende zijn definitieve doorbraak na zijn track 'Sweet & Sour', die wereldwijd door dj's in hun sets werd opgenomen. Niemand minder dan Tiësto was een van de eerste grote namen die ontdekte wie er achter de geheimzinnige plaat zat, wat er meteen voor zorgde dat hij de afgelopen zomer een collab met Mike aanging. Bovendien mocht Mike meteen een guest appearance maken bij Tiësto's 500e Clublife-radioshow, die Tiësto groots vierde tijdens het Amsterdam Dance Event.

Eigen vlog én radioshow voor Mike Williams

Eind vorig jaar spraken we uitgebreid met de pas 20-jarige Mike Willemsen, die in Partyscene Magazine terecht in onze rubriek 'Talent' voorbij kwam. Daarin gaf hij al aan dat zijn zusje Michelle bezig is met een vlog over Mike en zijn leven achter de schermen. Inmiddels is de vlog 'On Tour with Mike Williams' live gegaan op Mike's YouTube-kanaal en hieronder kun je de tweede aflevering bekijken, waarin Mike onder andere met Tiësto Miami en Las Vegas aandoet.

Het live-gaan van de vlog is niet het enige hoogtepunt van Mike's nog prille maar succesvolle dj-bestaan; afgelopen weekend maakt hij bekend dat hij ook nog eens zijn eigen radiohow gaat maken op SLAM! Het programma gaat 'Mike Williams On Track' heten en zal elke vrijdagnacht van 1:00 tot 2:00 uur te horen zijn.

Mike Williams - 'Bambini'

Alsof dat nog niet genoeg is brengt Mike Williams ook deze week zijn eerste nieuwe single van 2017 uit, een track genaamd 'Bambini'. Een plaat die, gezien alle positieve reacties op Mike's eigen Facebook-pagina, erg enthousiast ontvangen wordt door zijn fans. Het moge duidelijk zijn, Mike Williams gaat lekker!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws