Ex van Afrojack eist 25 miljoen schadevergoeding

Rick Francissen | 20 januari 2017
algemeen

Afrojack

De grote hoeveelheid geld die Afrojack tot zijn beschikking heeft wordt door hem graag aan leuke dingen uitgegeven. Een peperdure wagen in de prak rijden is dan ook meer dan een keer voorgekomen. Geld genoeg zou je dus zeggen. Dat moet zijn ex-vriendin Lauren Meditz ook gedacht hebben, want nu eist zij 25 miljoen dollar schadevergoeding van de dj.

Meditz eist 25 miljoen van Afrojack

Een eis van 25 miljoen dollar is niet niets! Afrojack zijn ex geeft dan ook aan dat de claim niet uit het niets komt. De twee kennen elkaar uit een nachtclub in Los Angeles. Volgens Meditz zou Afrojack constant contact met haar hebben gezocht en zelfs zo ver zijn gegaan dat hij dreigde zelfmoord te plegen wanneer zij zijn telefoontjes niet zou beantwoorden.

Of de aanklacht terecht is, is nu nog niet te zeggen al verwacht Afrojack zijn advocaat Martin Singer dat de aanklacht snel van de baan zal worden geveegd aangezien de aanklacht uit onzin bestaat.

“The absurd lawsuit filed by disgruntled ex-girlfriend Lauren Meditz is nothing more than a shakedown of Nick van de Wall, aka Afrojack. These claims are completely false and fictional. You don’t have a valid claim just because your ex-boyfriend ends the relationship with you. This is not the first time that Ms. Meditz has filed this type of lawsuit. 

We are very confident this matter will be promptly dismissed.”

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws