Deadmau5 opent pop-up shop in NYC

Ivo Mollemans | 1 april 2017
algemeen

Na het uitkomen van zijn album ‘W:/2016ALBUM/’ is Deadmau5 weer helemaal terug in de scene. Dit jaar nog kwam hij ook al met een ander nieuw album genaamd ‘stuff i used to do’. Het is een verzameling met remakes van tracks die hij in het verleden maakte, maar die nooit zijn uitbracht of simpelweg zijn vergeten. 

Lees ook: Raarrrr! Huismoeders maakten in de 60's reclame voor speed

Deadmau5 on tour

Om de release van ‘W:/2016ALBUM/’ te vieren, is Deadmau5 ook bezig een grootse tour op te zetten waarmee hij een hoop shows gaat houden. Daarvoor zijn de voorbereidingen al geruime tijd in gang, want de bijbehorende stage is een van de meest ingewikkelde constructies ooit.

LEES OOK: Naast Steve Angello ook Showtek, De Jeugd van Tegenwoordig en Gunz For Hire op WiSH Outdoor

Lots of stuff in a store

Om zijn fans tiptop voor te bereiden voor zijn nieuwe show, komt er een pop-up store in New York. Die gaat enkel op 31 maart en 1 april open, van 12 uur ’s middags tot 7 uur ’s avonds. In de store is er merchandise te vinden die nergens anders te verkrijgen is. De opening heeft hetzelfde motto als de tour: ‘lots of stuff in a store’.

Deadmau5 is niet de eerste artiest die een eigen pop-up store opent. Niet lang geleden gingen Daft Punk en Skrillex de Canadese muis voor. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws