Belgische man kakt in boeken en wordt opgepakt 

Mark Hofman | 28 juni 2017
algemeen

Het Belgische Halle is groot in het nieuws omdat het dorp eindelijk is verlost van de zogenoemde 'Boekenkakker'. In de plaatstelijke bibliotheek liet een man steeds een nummertje twee achter in CD's en boeken. Echter was dat niet de plek waar de viespeuk werd opgepakt. Hij stond namelijk in een carnavalswinkel te kakken toen hij opgepakt werd. 

Boekenpoeper eindelijk opgepakt 

Een maand geleden begon het hele spektakel rondom de 'boekenkakker'. De schoonmaakster van de bibliotheek in het Belgische Halle kwam het mannentoilet in en zag iets tot haar grote verbazing. Er lag een boek in het toilet die volledig ondergekakt was. Later werd een zelfde geval ontdekt.

Een groot raadsel dus voor de inwoners van het dorp en de werknemers van bibliotheek, want wie had nu in de boeken zitten poepen? Die vraag werd snel beantwoord doordat de man opnieuw toesloeg in Halle. Ditmaal in een Carnavalswinkel waar ze, tot zijn pech, beschikten over een camera. Met de beelden ging de politie naar de bibliotheek en vroegen of ze de man herkende. Het resultaat was een arrestatie, dus we vermoeden dat het antwoord van de medewerkers "ja" was. 

Bah...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws