Lil' Kleine bijna 20.000 euro, laptop en Louis Vuitton-tas lichter

Bart Remmers | 5 september 2017
algemeen

Vandalen slaan ruit Range Rover rapper in maar laten groot geldbedrag liggen

Nieuwe dag, nieuw Lil' Kleine-nieuws. Bijna was de rapper op zakformaat 20.000 euro cash lichter nadat een ruit van zijn Range Rover werd ingetikt door een stelletje onverlaten.

Opvallend en waarschijnlijk moeten de vandalen de volgende keer een grotere bril opzetten. Want de berg geld lag net als andere spullen van behoorlijke waarde gewoon op de achterbank van Lil' zijn bolide.

Expeditie Robinson

'We gaan even naar Amsterdam Oost, voor één nachtje. Maar ik vind het toch dom dat je 20.000 euro cash laat liggen', aldus de 'Drank en Drugs'-rapper in een video die hij op Instagram heeft geplaatst. 'Al m’n Louis Vuitton-tassen, m’n laptop, m’n Dior-broek, alles laat je liggen.' Check de beelden hieronder:

De week is nog maar net begonnen, maar de Amsterdammer is weer vaak in het nieuws. Gisteren werd bekend dat Jorik Scholten deelnemer is van een nieuw seizoen 'Expeditie Robinson' waarin (redelijk) bekende Nederlanders het opnemen tegen totaal onbekende Nederlanders.

Eind vorige week kreeg de sneakerverzamelaar een veeg uit de pan van Hollands hiphop-icoon Def P. van de Osdorp Posse die Lil' Kleine zijn muziek bullshit noemde.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws