Nieuwe deadmau5 live act, dus een nieuwe Cube!

Stijn van Beers | 3 maart 2018
algemeen

Deadmau5 live

Deadmau5 kan ondertussen wel worden gezien als een van de meest opvallende figuren in de scene. Verschillende discussies en ruzies met collega’s helpen niet mee aan zijn status, maar toch is hij een van de meest invloedrijke producenten door zijn loyale fans over de hele wereld.

Zijn releases doen het dus goed, alleen deadmau5 live is echt iets aparts, dit komt namelijk door zijn iconische Cubes. Elke editie treedt deadmau5 op in een opvallende kubus, speciaal gemaakt voor optredens van deadmau5. Onlangs werd de nieuwste variant onthult, namelijk de Cube 0.5!

Cube 0.5

Na de Cube 1.x, Cube 2.0 en Cube 2.1 is er nu dus de Cube 0.5, kleiner dan alle andere edities, maar dus ook praktischer. De kubus is makkelijker mee te nemen en deadmau5 zou zijn live act dus verder over de wereld kunnen verspreiden, ideaal om mee te touren. Ook zou de kubus perfect in de kelder van deadmau5 zijn huis passen, maar de trouwe fans zien hem natuurlijk liever op evenementen verschijnen. Check hieronder de video waarin deadmau5 de nieuwste kubus presenteert:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws