Carrièreswitch? Martin Garrix opent eigen winkel

Partyscene Redactie | 28 september 2018
algemeen

Super-dj opent pop-up store tijdens Amsterdam Dance Event

Martin Garrix heeft onlangs de komst van zijn boek LIFE = CRAZY op 17 oktober aangekondigd, en om dit te vieren opent hij een pop-up store in X BANK tijdens Amsterdam Dance Event. 

Bezoekers kunnen van 18 oktober tot en met 21 oktober in X BANK terecht voor de echte ‘Martin Garrix-experience’. Naast de lancering van het boek met expositie en de verkoop van de officiële merchandise is Microsoft ook aanwezig om de bezoekers te trakteren op een ervaring in het verlengde van het boek. Microsoft AI analyseerde duizenden foto’s die de laatste selectie voor het boek niet hebben gehaald en hebben daarmee een caleidoscoop gecreëerd waarin fans omringd zullen worden door foto’s speciaal geselecteerd voor hen. 

Intieme beelden

LIFE = CRAZY is een visuele reis door het leven van de wereldberoemde dj/producer, met meer intieme beelden dan ooit tevoren. Ondanks dat het verhaal achter Garrix al meerdere malen is verteld geeft LIFE = CRAZY een uniek kijkje in zijn leven, van persoonlijke momenten tot de meest fantastische shows, vastgelegd via indrukwekkende foto’s.


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws