FOX Highlights | November

Partyscene Redactie | 16 oktober 2021
algemeen

FOX DOCS

Je kijkt elke maandag in november naar de meest intrigerende documentaires tijdens de nieuwe Fox Docs! Met onder andere op 1 november Last Man Standing: Suge Knight and the Murders of Biggie and Tupac en op 15 november The Man Putin Couldn't Kill.

Vanaf 1 november, elke maandag om 20.00 uur op FOX.

 

NIEUW SEIZOEN: AMERICAN HORROR STORY 

Het tiende seizoen American Horror Story krijgt de titel "Double Feature". Het seizoen is in twee delen gesplitst tussen Red Tide en Death Valley. Het eerste deel speelt zich af bij het water waar een gezin naar een kleine haven verhuisd. Eenmaal gesettled komen de ware bewoners aan het licht.

Vanaf 1 november, elke maandag om 23.00 uur op FOX.

 

NIEUWE SERIE: AMERICAN CRIME STORY: IMPEACHMENT

American Crime Story onderzoekt de nationale crisis die leidde tot de eerste afzetting van een Amerikaanse president in meer dan een eeuw door de ogen van de vrouwen in het middelpunt van de gebeurtenissen: Monica Lewinsky, Linda Tripp en Paula Jones. Alle drie werden ze in de schijnwerpers gezet in een tijd van partijdige haat, veranderende seksuele politiek en een veranderend medialandschap.

Vanaf 29 november, elke maandag om 22.00 uur op FOX.

 

NIEUW SEIZOEN: THE RESIDENT S5

Het ziekenhuispersoneel van Chastain park Memorial Hospital keert terug in het vijfde seizoen van The Resident. De draad wordt opgepakt na de geboorte van Georgina, en Nic en Conrad zullen een nieuwe balans moeten vinden als ouders. A.J. probeert om te gaan met de tegenslagen die op zijn pad kwamen en de CEO van Chastain zet zijn plan met Big Pharma door.

Vanaf 2 november, elke dinsdag om 22.00 uur uur op FOX.

 

NIEUW SEIZOEN: BELOW DECK MEDITERRANEAN S6

In seizoen zes stapt Kapitein Sandy in Kroatië aan boord van de Lady Michelle, een mega jacht die langs de Dalmatiaanse kust vaart.

Vanaf 4 november, elke donderdag een dubbele aflevering om 20.05 uur op FOX.

 

NIEUWE AFLEVERINGEN: DOC S1

In deze Italiaanse ziekenhuisserie verliest de briljante dokter Andréa Fanti zijn geheugen. Na het ongeluk blijft hij aangesteld als adviseur en probeert samen met familie en collega's het gat van 12 jaar te vullen.

Elke dinsdag een dubbele aflevering vanaf 20.00 uur op FOX.

 

NIEUWE AFLEVERINGEN: 9-1-1 S5

In het nieuwe seizoen van 9-1-1 krijgen we weer een intense en emotionele kijk in de chaotische wereld van de hulpdiensten met de terugkerende sterrencast Angela Bassett, Jennifer Love Hewitt en Peter Krause. Als de meldkamer een bericht binnen krijgt, komt de brandweer, politie of ambulancedienst waar nodig in actie.

Elke woensdag om 20.35 uur op FOX.

 

NIEUWE AFLEVERINGEN: HUDSON & REX S3

In deze Canadese actieserie vormt Rechercheur Charlie Hudson (John Reardon) een team met zijn 'uitermate goed getrainde politiehond', de Duitse herder Rex, met wie hij graag samenwerkt omdat een hond tenminste niet de oren van je hoofd praat.

Elke woensdag om 21.30 uur op FOX.

 

NIEUWE AFLEVERINGEN: COYOTE S1

Na een dienstverband van 32 jaar helpt douanier Ben Clemens mensen die hij voorheen buiten de Verenigde Staten probeerde te houden.

Elke maandag om 22.00 uur op FOX.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws