Alexander Koning: Writer\'s Block

Partyscene Redactie | 25 juli 2007
blogs

Hij is dj, producer en platenzaakbaas (van het roemruchte Trancentral in Haarlem). En Alexander Koning is ook een schrijvende publiekslieveling. Maar dit keer zit hij een beetje vast.

Writer's Block

Alexander KoningMijn 3de blog, en nu al een writersblock. Ik had gehoopt dat het wat later zou komen, maar hij is reeds gearriveerd. Dagen denken over wat je gaat schrijven, uren woelen in bed,  tandenknarsen onder het eten, oh nee, dat was omdat mijn vriendin de spinazie niet goed gewassen had.

Een writer's block dus. Je kunt niks verzinnen, je krijgt geen letter op papier (vreemd, want mijn papiertje wordt toch al aardig zwart van de letters, zinnen en spelfouten). Ik heb een writer's block,  maar toch lukt het me om dit alles op te schrijven. Misschien heb ik een soort variant “Writirius blokkus abnormalus”.

Je kunt niks zinnigs meer op papier krijgen, alleen maar onzin. Maar ja, dat heb ik eigenlijk altijd. Misschien ben ik dan wel “Homogenus abnormalus”, je weet het natuurlijk nooit. Misschien moet ik eens wat research doen bij kennissen en vrienden, kijken wat zij te zeggen hebben.

Je spoort niet, mafkees, je bent echt een debiel, gek, achterlijke, droogkloot, doe toch eens normaal, freak, je bent niet goed..Ok, ok, misschien is het dan toch geen writerblock en spoor ik gewoon niet. Maar ja, als ik er over nadenk wie dit allemaal zeggen, ja, dan begin ik toch weer te twijfelen. Sporen zij wel, zijn zij wel zo normaal?

Alexander spoort niet.Tuurlijk, als normaal is met je broek op je enkels de gordijnen opentrekken in een kamertje midden op de wallen met een horde aan Japanse toeristen die ervoor staan.

Of in een volle afval container duiken omdat de security je smartdrugs daar in heeft gegooid (oh nee, slecht voorbeeld, dat was ik).

In je blote reet in een verkleedhokje zitten op een zwembad feest, maar te dronken zijn om je nog aan te kleden zodat je vrienden dat maar moeten doen.

Iemand in zee gooien omdat je denkt dat hij je liet tekkelen, maar gewoon over je eigen poten gestruikeld is.

Uit Paradiso geschopt worden omdat je denkt dat je lichtman bent. En zo kan ik nog wel een waslijstje opnoemen.

Nee joh, ik heb gewoon een Writer's Blog, nu weet ik het zeker, niks “Abnormalus anus”, volgende blog beter..
Oh ja, nog iets over de dansscène …hmmmmmmmm, oh ja, van de week niet gedraaid. Dat was best even lekker..

Alexander draait door.
Check:

www.myspace.com/alexanderkoningcom

www.alexanderkoning.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws