Misja Helsloot: 5EX8OM

redactie | 3 juni 2005
blogs

Hoe kan ik dit weten, vraag je je af. Want ik ben toch echt een man. Heus wel.

Vorig jaar april moest ik in Australië draaien en verbleef daar dus een tijdje. Op een avond ging ik met wat mensen uit eten in een Japans restaurant. Een mooi ingerichte tent, met tafels die waren gescheiden door vitrage. OK, even voelde ik me door die vitrage ineens 30 jaar ouder en miste eigenlijk alleen de geraniums nog, maar het was wel chique. En je had een rustig plekje voor je eigen gezelschap.

Op het moment dat het eten aan onze tafel werd geserveerd, kwamen er 4 mensen aan de tafel naast ons zitten. Meiden, dat werd duidelijk door het gegiegel. Blonde meiden, dat werd duidelijk doordat ze dachten dat vitrage het zicht belemmert én geluid tegenhoudt. Wij waren stil en misschien dachten ze dat niemand hen kon horen. Gelukkig voor deze column was dit wel zo!

Eén meid zat in geuren en kleuren te vertellen wat haar vriendje allemaal lekker vond tijdens het pijpen. Waar ze haar vingers allemaal in stopte om die jongen een plezier te doen. Ik wist niet dat ik zoveel gaten had! Uiteraard proestten wij het zo stil mogelijk uit van het lachen, om ook van de andere dames te ontdekken wat zij allemaal deden, of juist niet. En na het eten hebben we hen uiteraard vriendelijk bedankt voor de tips.

Erge mannen, erge vrouwen, tot zover. Of nee, toch niet. Het kan namelijk nóg erger: vrouwen die er in het openbaar niet voor terugdeinzen!

Laatst op Schiphol, op weg naar een draaibeurt in Engeland. Ik droeg een t-shirt met de opdruk “5UCK MY D1CK”. Ik geef toe, het is vragen om. Maar om te vrágen om die actie uit te voeren is toch niet één van de basisprincipes van het leven. Toch was er een vrouw die me, bij het afrekenen bij de juwelier, vroeg of ik even mee naar achteren wilde. Eerst snapte ik de vraag niet. Tot ze me op mijn t-shirt wees. En ook keihard bleef volhouden dat het weldegelijk tot de mogelijkheden behoorde!

Het moge duidelijk zijn, Opzij heeft goed haar best gedaan. Vrouwen komen op voor wat ze willen en praten daar gewoon over. Begrijp me goed, ik zal de laatste zijn die hier last van heeft. Maar laten we dan niet de mannen oversext noemen, maar de mens in het algemeen.

Tot slot, ik weet wat je nu wilt weten. En ik zal het zeggen ook. Ik heb het maar bij mijn draaibeurt gehouden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws