De 10 van ... Miss Monica & Warren Fellow

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
blogs

Spanky techno, waarbij ik visoenen krijg van een pittige dame met zweepjes


Vaak zien we in bladen of op websites diverse dj-charts voorbij komen. Lijstjes met daarin de beste tien platen van dat moment. Althans, volgens de ondervraagde. Waarom die platen zo goed zijn, wordt meestal niet vermeld. Vanaf nu wel bij Love2Party. Aan Miss Monica en Warren Fellow de eer om deze rubriek te openen.

De 10 van ... Miss Monica:

1) Cameo - The Money Bootleg/remix (cd-r)
Deze heb ik samen met Mac Zimms gemaakt, altijd een vaste Miss M. klapper in mijn set.
2) Kenny McLean - The Blue Bell (Jamie Fanatic rmx) (cd-r)
Hier wordt iedereen zo blij van!
3) dA frESh - On tha Way (Eden Recordings)
Lekkere Amerikaanse house. Zowel de A- als B-zijde.
4) Steve Mulder vs. Andy Slate - Ride On 2006 Remixes (Fuck Babe Records)
Twee waanzinnige tracks, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar de original-mix van Steve Mulder.
5) Samuel L Sessions - Flipmode (New Soil)
Spanky techno, waarbij ik visoenen krijg van een pittige dame met zweepjes ;-) Samuel L Sessions is een van mijn favorieten!
6) DJ Miss Monica - Bossamonica (Q-Records)
Want deze is zooooo Monica...
7) White label - Work this Pussy (?)
Misschien wel met die dame die bij nummer 5 genoemd werd.
8) DJ Julien & Conzague - From the hq (Mirage Records)
Deze moet je gewoon horen. Ik heb er geen woorden voor.
9) Basement Jaxx - Do your thing (XL Recordings)
Beide 12"es gekocht met geweldige mixen erop. Jaxx Club Remix is Jazzy met een "big smile"
10) Mijn aanstaande release
Waarvan ik de titel en het label nog niet kan verklappen. Ben nu nog bezig met het contract. Pfffffff ;-( Het is geen typische Monica-plaat, maar ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik deze maakte. Het is een gevoelige en mooie sound.

Waar draai je zoal, de komende weken?
Zaterdag 3 en 24 december draai ik Classics in club Outland in Rotterdam. Ik verheug me er op om kennis te maken met deze nieuwe club. Daarnaast sta ik op 10 december op Global Kitchen in de Winkel van Sinkel en op 17 december tijdens de derde edtite van Absolutely Stereo: mijn eigen vaste avond in Rotterdam @ Off Corso, elke derde zaterdag van de maand. De eerste 3 edities waren uitverkocht en mega FEEST! Deze editie met o.a. de winnaar van de dj-contest en MC Miss Bunty.


Wat houd je verder bezig op dit moment?
Ik ga lekker verder waar ik al mee bezig was: twee / drie optredens per week, en daarbij van alles regelen wat mij ten goede komt als DJ en producer. In de eerste helft van 2006 zal zeker mijn tweede release komen: een soort Detroitachtige techno met Europese invloeden. Ik hoop dat ik in de tweede helft van 2006 mijn derde, en vierde releases kan uitbrengen. Op dit moment ben ik bezig met een funky housetrack samen met MC Miss Bunty. En sindskort weet ik hoe fijn het is om te sporten, en ga ik dus twee a drie keer per week naar de sportschool.

De 10 van ... Warren Fellow:

1) Anja schneider & Sebo K (Mobilee 003)
Beide kanten goed. Ik ben benieuwd of ze het produceren van haar broer heeft geleerd.
2) Innersphere aka Shinedoe (Intacto Records)
Deze plaat zorgt altijd voor een volle dansvloer!
3) Joe Montana presents The ship (Stomp Recordings)
Hiervan is maar 1 kant geperst. Het was inderdaad zonde geweest als ze de ene track te lang hadden laten liggen. Mooie techhouse met een vette vocal.
4) Hipp- E Psycho; Delice Trip one ( Nrk)
Deze Houseplaat neemt je inderdaad mee in een trip. Een heerlijke baslijn houdt de drive er lekker in. Daarbij wordt er op de juiste manier een vocal in verwerkt.
5) Extrawelt Soopertrack; Zu Fuss B1 (Border Community)
Wat moet ik zeggen? Border Community! Deze plaat heeft zoveel diepgang.
6) Mike Monday; What day is it? (Play Time Records)
De naam van het label zegt het al: Play Time! Houd deze man in de gaten!
7) Terry Francis; 3 steps Left (Groove pleasure)
Deze plaat kan goed gebruikt worden in de opbouw van je set. Een continue drive (geen breaks) en dus lekker dansbaar.
8) Warren Fellow & Jellismo; My head is Empthy (Smoke Records)
Techhouseplaat met een mooie melodielijn, al zeg ik het zelf.
9) Tony Anderson; Serenity A1 Ghost (Pure Plastic)
Dit is meer voor de late uurtjes. Echt een hele mooie sound met vette synths erin. Iets waar je mee weg kan zweven.
10) Dj Ali; The Message (Visitor)
Een pompende track waar iemand je iets duidelijk probeert te maken

Waar draai je zoal de komende weken?
Iets waar ik erg trots op ben, is dat ik op 23 december in de Rubin Club in Duitsland ben geboekt. In Duitsland kan je toch diverser en dieper draaien dan in Nederland. Op Oud en Nieuw sta ik op Old and Nu georganiseerd door dezelfde organsatie als het Just Jamm festival.


Wat houd je verder bezig op dit moment?
Naast het label Smoke Records dat ik samen met Tim J bezit, wil ik in de komende maanden nieuwe labels op gaan richten. Daarnaast ben ik bezig om een live-set te gaan doen. Deze moet nog wel goed uitgewerkt worden.

Jouw tien beste platen ook op Love2Party? Stuur dan een mailtje naar Sander

DJ Miss Monica
Warren Fellow

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws