Weekly Win Week 44

Karlijn Theeuwen | 31 oktober 2014
daily feature


Thrillogy compilatie

Vorig weekend ging je nog lekker los in de Jaarbeurs in Utrecht op Thrillogy 2014, maar helaas zijn we al weer bijna een weekje verder en moeten we het doen met de goede herinneringen aan dit feest. Om er toch een beetje voor te zorgen dat je Thrillogy opnieuw kunt beleven verloten we twee Thrillogy compilaties! Je maakt kans op onze Facebookpagina én op Twitter. Wil je winnen? Check Facebook of Twitter.

Thrillogy CD

MUST in Van Nelle

MUST keert terug bij Van Nelle Fabriek in Rotterdam op 22 november! Dit is een locatie die niet teleur stelt en sinds kort staat het ook op de Werelderfgoedlijst! Dj's Sander Kleinenberg, Daddy's Groove, Funkerman en Nino&Frankie zullen ervoor zorgen dat jij een heerlijke avond gaat hebben! Tickets winnen doe je hier!

must van nelle

METZ on Sunday

Metz on Friday Drink / Metz on Sunday / Metz on the Beach keert terug en 23 november is het tijd voor een Metz on Sunday! Erick Eerdhuizen zal speciaal een twee uur durende set draaien voor Metz. Wij hebben gastenlijst plekken beschikbaar voor je! Kans maken? Check!

metz

Showtek Goodiebag #2

De actie voor de Showtek goodiebag gaat verder! Via onze Twitter pagina geven we de volgende goodiebag weg! Dus wil jij kans maken op dit vette pakket inclusief een item uit de nieuwe merchandise van Showtek?
Check dan de Twitter post en beantwoord de vraag goed --> Twitter

 

showtek

Høtspot Festival

Op 29 november is het weer tijd voor Høtspot Festival, een heerlijk winters feestje in Enschede met dikke namen! Ummet Ozcan, Yellow Claw, The Partysquad en nog veel meer zijn aanwezig! Naast feesten zijn er ook nog andere leuke activiteiten zoals een jodel wedstrijd, bingo, hottubs en nog veel meer. Zin in dit leuke en complete feestje?! Laat hier je gegevens dan achter!

hotspot

SUPERBASH

SUPERBASH keert terug en hoe! De organisatie heeft weer een dikke line-up voor je klaarstaan en Freetix heeft tickets voor je beschikbaar. Namen als B-Front, Wildstylez, Digital Punk en E-Force zullen je avond heerlijk compleet maken in het gezellige Enschede. Let wel op! Het feest is bijna uitverkocht dus meld je snel aan voor gratis kaarten!

Superbash

Dreamcatchers - The Pounding Senses

Het is weer feesten in het gezellige zuiden, want Dreamcatchers keert weer terug met ditmaal een Dirty Workz avond! Onder andere Neroz, Hard Driver en In-Phase zullen de Evenementenhal in Venray op zijn kop zetten en jij kan bij dit gave evenement zijn! Maak kans op gratis kaarten!

dreamcatchers

 

Happy winnaars!

Natuurlijk hebben we ook weer mensen blij gemaakt! Zie hier de foto's die wij van de winnaars ontvangen hebben!

kellyramona hardwell
Kelly met haar gewonnen Urbanears en Ramona met haar Hardwell pakket !

andréMarjan

André met zijn Dimitri Vegas & Like Mike pakket en Marjan met haar gewonnen ADE x Sinner backpack!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws