MMW 2014: deze feestjes mag je de komende dagen echt niet missen

Jonas van der Meiren | 28 maart 2014
headlines


Miami is deze week de absolute place to be voor de fanatieke partyganger. En voor ons natuurlijk, onze crew verblijft momenteel in een luxe hotel om verslag te doen van deze feestweek in Florida! Eenmaal aangekomen heb je wel een probleem: er zijn ZOVEEL feesten dat je echt moet gaan kiezen, je kunt onmogelijk alles zien en horen. Wij hebben drie absolute must-see's voor de resterende drie dagen uitgepikt.

1. Ultra Music Festival

Oke, deze is eigenlijk te obvious, maar we konden het niet over ons hart verkrijgen deze niet te noemen. Op UMF 2014 staan zo'n beetje alle dj's die er toe doen in deze wereld. Denk aan namen als Afrojack, Hardwell, David Guetta, Tiësto en Armin van Buuren. Ook zijn er de nodige live-sets van top-dj's als de Duitse technoheld Paul Kalkbrenner en Netsky en Basement Jaxx. Zo goed als alle EDM-genres komen langs: bigroom, club, dubstep, electro, hardtrance, house, minmal, you name it. Wij durven rustig te stellen dat iedere zichzelf respecterende EDM-liefhebber hier minimaal een keer geweest moet zijn!
Voor een 3-day-ticket betaal je nu 399 dollar. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wel echt het vetste weekend van je leven. In de voorverkoop waren ze 249,95 en vroege vogels konden zelfs voor 149,95 hierbij aanwezig zijn.

Info: www.ultramusicfestival.com

umf

skrillex2. Skrillex & Friends!

Vanavond is een van de hoogtepunten van de MMW het feest van Skrillex en alle dj's die hij op sleeptouw heeft genomen. 'Mansion' wordt vanavond het gekkenhuis, waar de dubstepkoning zal laten horen wat hij kan en in welke artiesten hij gelooft. Dat zijn onder andere GTA, Sluggers en What So Not. Voor hem bovendien een mooi moment op zijn debuutplaat 'Recess' te promoten!

Het feestje is overigens niet voor de cheap ass: voor een toegangskaartje betaal je 100 dollar. En bovendien is het uitverkocht, maar onder andere via Facebook worden nog altijd kaartjes aangeboden. Daarvoor betaal je wel zo'n 120 tot wel 200 dollar voor! Maar ach, kun je wel zes uur compleet los op een mini-festival dat niet zo snel weer zal terugkeren.

Infowww.miamimusicweek.com/event/skrillex-friends-at-mansion

3. Anjunabeats Pool Party

De ideale plek om de Miami Music Week te eindigen en te chillen van alle indrukken is de Anjunabeats Pool Party. Daar zullen de beste dj's van het Anjunabeats laten horen wat ze kunnen. Place to be is The Raleigh Hotel. Je kunt daar relaxen en de alcohol uit je lijf dansen vanaf een uurtje of 12 in de middag, tot aan een uurtje of tien 's avonds. En geloof ons: dat is na een week feesten lang zat! Achter de draaitafels vind je onder andere Mat Zo, Audien en Matt Lange. En als speciale gasten zijn Arty en Seven Lions aanwezig! Voor een regulier kaartje betaal je 50 dollar, dan moet je er wel voor 14:00 zijn. Een all-day-ticket kost een tientje meer. Maar heb je ergens nog wat ruggen over, dan kun je ook gewoon gaan voor een VIP-ticket van 6000 dollar.....

Infowww.anjunabeats.com/miami-2014

anjunabeats-flyer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws