Freetix Win Week 14

Nena Verhoef | 2 april 2015
daily feature


Freetix heeft weer aardig wat leuke feestjes en activiteiten toegevoegd en jij kunt er tickets voor winnen! Check het hier.

Komposed

Zin in een flinke lading rauwe techno? Dan moet je hier bij zijn! Op vrijdag 10 april vindt Komposed plaats in de Panama in Amsterdam. Wie zijn er te vinden? Denk aan Industrialyzer (live), Sumberge, John Spark en Ringo (live), een lekkere internationale line-up! Wil jij  voor dit feestje tickets winnen? Dat kan hier.

Oldschool Gangsters

Op zaterdag 25 april vindt Oldschool Gangsters plaats in de S.U.R. en ondanks dat het dan nog niet officieel Koningsdag is, wordt het toch in het oranje gevierd. En dat samen met Darkraver, Stanton, Gizmo and many more! Win je tickets hier.

538Koningsdag

De kaarten waren binnen drie uur uitverkocht, maar je maakt nog kans op tickets voor 538Koningsdag in Breda! Hardwell, Fedde Le Grand, Galantis en ook bandjes als Di-Rect zijn al bevestigd. Wil jij hier bij zijn? Win je tickets hier.

Paintball Strand

Zin in een dagje paintballen? Dat kan bij Paintball Strand! Bij Freetix kan je nu een voucher winnen waarmee je recht krijgt op toegang, wapen huur, masker, overall en 50 paintballs. Win de vouchers hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws