Weekly Win Week 14

Nena Verhoef | 3 april 2015
daily feature


Aangezien Koningsnacht en -dag steeds dichterbij komen, vonden wij het een goed moment om alle oranjefeesten waarvoor jij bij ons tickets kunt winnen op een rijtje te zetten. Check het hier!

BLISS Grand Opening Kingsnight

Naast het feit dat het Koningsnacht is, viert Beachclub BLISS die avond ook de officiële opening van het seizoen in Scheveningen. Pareltje van de avond: Roger Sanchez! Hij zal samen met onder anderen Salkotta (Gregor Salto & Jethro Angkotta) en Leroy Styles de lekkere house beats verzorgen waar jij op los kan gaan. Bij zijn? Win je tickets hier.

Kingdance

Ook in Zwolle wordt zowel Koningsnacht en -dag gevierd en wij hebben combitickets beschikbaar! Beide dagen kun je zowel house als hardstyle/hardcore verwachten. Tijdens Kingsnight zijn onder anderen aanwezig The Partysquad, Dirtcaps, Warface en Act of Rage. Tijdens Kingsday kun je, naast nog vele anderen, Vato Gonzalez, Gregor Salto, Miss K8 en Radical Redemption verwachten! Kaarten winnen doe je hier.

Kingsday Leiden

In Leiden vind je Kingsday onder leiding van Armin van Buuren. Al een hele naam op zich natuurlijk, maar ook de rest van de line-up is om je vingers bij af te likken. DANNIC, Jochen Miller, Lost Frequencies en dat zijn ze nog niet eens allemaal. Wil jij hier bij zijn? Doe dan hier mee aan de actie.

SLAM!Koningsdag

SLAM!FM organiseert dit jaar ook een feestje, wederom op P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar. Met een lekker  gevarieerde line-up! Check: Martin Garrix, Blasterjaxx, Sander van Doorn, W&W, Wildstylez, Ronnie Flex and many more. Tickets win je hier.

538Koningsdag

Dit feestje was binnen drie uur keihard uitverkocht, maar wij hebben nog tickets om weg te geven. In Breda kun je Galantis, Hardwell en Fedde Le Grand achter de draaitafel verwachten. Dat belooft een hoop goeds! Wil jij naar dit event? Win dan je tickets hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws