Amsterdam Music Festival aangekondigd

Peter Güldenpfennig | 25 juli 2013
events


Alda Events en ID&T slaan de handen ineen en organiseren samen het Amsterdam Music Festival tijdens het Amsterdam Dance Event. Dit evenement zal plaatsvinden op 19 oktober in de RAI en is volgens Alda Events bedoeld om 'de diversiteit aan stromingen binnen de dance aan bod te laten komen'.

De organisatie heeft verschillende partners betrokken bij het concept waaronder TIKTAK van E&A Events, Enter Dexter en AIR. Ook Sexy by Nature, het concept van Sunnery James en Ryan Marciano, wordt bij het event betrokken. Daarnaast houdt DJ Mag haar jaarlijkse DJ Mag top 100-award show tijdens het festival. Het radiostation Q-music is mediapartner en zij zullen onder andere kaarten gaan weggeven aan luisteraars.

Een line-up is verder nog niet bekend, maar kaarten kunnen al wel aangeschaft worden. Vanaf zaterdag 27 juli zijn de earlybird tickets te verkrijgen voor 39,50 euro exclusief fee. Deze zijn enkel een week verkrijgbaar. Op zaterdag 3 augustus gaan de reguliere tickets in de verkoop voor 49,50 euro exclusief fee per ticket. Tickets kunnen besteld worden via de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws