Time Warp [7 december 2013]

Rick Francissen | 28 november 2013
events


warptableTime Warp, het toonaangevende indoor techno festival staat weer voor de deur. Op zaterdag 7 december strijkt het het feest neer in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook dit jaar pakt de organisatie flink uit als je kijkt naar de line-up. Technogrootheden Sven Väth, Loco Dice en Chris Liebing zijn slechts een klein deel van de grootse lijst. Ook zijn er Nederlandse dj's aanwezig die zich zullen laten gelden. Denk hierbij aan Michel de Hey, Benny Rodrigues en Olivier Weiter. Daarbij zullen Paul Ritch, Gregor Tresher en Tripeo je meenemen in hun livesets.

Time Warp is in 1994 opgezet en is inmiddels één van grotere dancefestivals in Europa. Het festival vond al eerder plaats in steden als Praag, Berlijn, Mannheim en ook Rotterdam. Dit is de zesde keer dat het festival Nederland aandoet.

Net zoals vorig jaar zullen er verschillende areas zijn. Dit jaar wordt Time Warp Utrecht verdeeld over zes verschillende areas met elk een eigen thema. De grootste zaal is 'The Cave'. Deze zal, zoals de naam al doet vermoeden, in het teken staan van een enorme grot. Vorig jaar werd dit thema enthousiast onthaald door de bezoekers. In 'The Abyss' zal dit jaar een nieuw thema worden toegepast. Hier wordt voor het eerst in Nederland een 3d visual show gepresenteerd. Dit houdt in dat er daadwerkelijk visuals boven het publiek zullen zweven gedurende de sets van de dj's.

Er zijn nog kaartjes beschikbaar. Deze zijn te koop via de officiële website van Time Warp. Moet je het feest om wat voor reden dan ook toch missen, dan kun je altijd ons party report terug lezen na afloop van het feest.

Waar: Jaarbeurs, Utrecht
Wanneer: Zaterdag 7 december
Tijd: 20:00 – 7:00
Prijs: €49,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws