Partyoverzicht 20 en 21 december

Rick Francissen | 20 december 2013
events


Het lijkt wel alsof een handjevol organisatoren en dj's besloten hebben om Nederland en België aan het eind van 2013 nog even op zijn kop te zetten, want dit weekend staat vol met feesten die allemaal een enorm indrukwekkende line-up kennen.

Bringing Home The Madness (1)

Op vrijdag gaat het goed los in Antwerpen. In het Sportpaleis zullen Dimitri Vegas & Like Mike samen met W&W en Wolfpack hun wereldtour aftrappen.

Bringing Home The Madness (2)

Ook op zaterdag zullen de Belgische broers opnieuw in het Antwerpse Sportpaleis optreden. Ditmaal met Nicky Romero en Wolfpack. Voor de mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen is het mogelijk om het feest te volgen via een live stream op Youtube.

538: Jingle Ball

Net als vorig jaar organiseert radio 538 opnieuw een Jingle Ball in de Ziggo Dome. Het belooft een goed feest te worden, want op de line-up staan niet de minste namen. Afrojack, Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek, Wildstylez en meer komen langs op dit feest.

MegaWatt festival

In de IJselhallen in Zwolle komen artiesten van verschillende genres bijeen. De main area wordt gevuld met raw/hardstyle. Onder andere Code Black, Chain Reaction en Adaro zijn hier aanwezig. In de andere zalen kun je feesten op electric/house, freestyle, techhouse en hardtechno. Wat diversiteit betreft dus zeker de moeite waard om te bezoeken.

Valhalla

Ben je meer van de deep- en techhouse, dan zit je beter op je plek als je naar de RAI gaat. Hier is net als vorig jaar het Valhalla festival. Hier tref je dj's zoals Joris Delacroix, Kölsch, Solomun, Tom Trago en Tommy Four Seven.

Doomsday festival

Wil je net iets hardere muziek, dan zul je toch naar België moeten afreizen. In de Antwerpen Expo vindt het Doomsday Festival plaats. Dit enorme indoor festival heeft onder andere Len Faki, Blawan, Ben Klock, The Advent & Industializer op de line-up staan. Als dit nog niet genoeg is zijn er ook nog drie andere zalen waar veel muzikaal talent zal optreden.

Heb je dit weekend geen tijd om feesten te bezoeken, wees dan niet getreurd want de komende tijd komen er nog veel meer vette feesten voorbij. Hou onze website in de gaten voor de party reports van deze feesten én blijf op de hoogte van opkomende evenementen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws