Wednesday to Weekend: waar moet je dit weekend heen?

Eveline Meijer | 5 november 2014
events


Het is misschien pas woensdag, maar wij kijken alweer uit naar het weekend. Waarom? Omdat er ontzettend veel vette feesten zijn! Wij zijn in ieder geval bij deze feesten te vinden en we zien jou er ook graag!

I Love Techno

I-Love-Techno-VisualFans van techno zijn dit weekend te vinden op I Love Techno op zaterdag! Dan komen onder andere Boys Noize, Clean Bandit en Duke Dumont je verblijden met hun tunes. Steven en Richard gaan er in ieder geval van genieten, jij ook?

Voor meer info check je onze partyagenda!

Superbash 2014

superbash1Zaterdag staan onder andere Wildstylez, B-Front, Digital Punk en E-Force in de Go Planet Expo Hall in Enschede. Met zulke namen kan dit natuurlijk alleen maar een keihard feestje worden en daar wil jij zeker bij zijn. Don zorgt voor een geweldig report en Monika gaat er voor ons prachtige foto's maken en ze maakt er ook graag één van jou!

Voor meer info check je onze partyagenda!

Grotesque Indoor Festival

Grotesque is jarig en dat vieren ze groots! Voor deze vijfde editie komen onder andere Menno de Jong, Renji en Cor Forman langs. Ook leuk: Markus Schulz geeft een drie uur durende set op deze fantastische avond! Weet jij nog een reden om niet te gaan? Wij in ieder geval niet en Robin gaat er heen om er een vet report van te schrijven. Hij ziet je er graag!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/6Mk9tDUibLQ

Beatloverz - Escape From Reality

Beatloverz - Escape From RealityWil jij heel even weg uit deze wereld en genieten van fijne muziek? Dat kan! Beatloverz laat je de realiteit even helemaal vergeten en nodigt daarvoor onder andere The Flexican & MC Sef, Lady Bee, Jay Hardway, Ferdows en LED voor uit. Sasha is erbij en komt jou graag tegen!

Voor alle info check je onze partyagenda!

Neonsplash

Een avond feesten in Amsterdam en ook nog eens lekker met verf gooien, het kan bij Neonsplash! Zaterdag worden dancemuziek en duizenden liters neon-verf gecombineerd tot een keiharde party! Onder andere DVBBS, Wildstylez, Sidney Samson en Thomas Newson zorgen voor de muziek, zorg jij voor de gezelligheid? Dide gaat er in ieder geval heen en ziet jou graag ondergeverfd langskomen!

Voor alle info check je onze partyagenda!

https://www.youtube.com/esSJ-j9swos?list=UUtJPfD6i46qJIIi9Y9EbgcQ

DOOR! Ruigoord

277705_original_356270Zaterdag vind je bij DOOR! creatieve, elektronische en experimentele dancemuziek met een industriële touch. Wat dat precies inhoudt? Dat Sawlin, Octave, Jocelyn Abell, Folker Zwart en Fuzzy hun tracks aan jou laten horen! Timos is erbij en ziet jou er ook graag!

Voor alle info check je onze partyagenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws