In Kroatië vier je de ideale hard dance vakantie

Lucas Boon | 20 maart 2015
events


Hard Island, alleen de naam al is goed. De festivalgekte vind je al lang niet meer alleen in België en in Nederland - de rest van Europa doet ook keihard mee. Hard Island vindt plaats op Zrce, een strand op het Adriatische eiland Pag in Kroatië. Dat lijkt ver weg, maar let's face it: met het vliegtuig ben je er met een paar uurtjes!

En hard, dat wordt het. Het is pas de eerste editie, maar het mag duidelijk zijn: voor de ideale hard dance vakantie moet je in Kroätie zijn dit jaar. Hard Island presenteert zichzelf als 'the first and only hard dance and harder style beach holiday'. Als jij fan bent van hardstyle en je vakantie nog niet hebt geboekt, dan is een retourtje Kroatië misschien niet eens zo'n gek idee.

hardisland

Over een line-up is niet zo gek veel bekend, met uitzondering van Zatox, Wildstylez en Coone die ook hun vrienden meenemen. Verder wordt er ook 20 jaar Traxtorm gevierd, wat ook heel wat belooft. Zoals we al zeiden: hard. Meer namen worden bekend gemaakt, maar als je het ons vraagt is de toon alvast gezet. Ga voor meer informatie naar de website, tickets scoor je hier. En attend meteen even op Facebook.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws