Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 22 april 2015
events


Maandag is het Koningsdag en dat betekent dat er ontzettend veel feesten zijn! Eerder maakten we al een overzicht voor je per provincie en dit zijn de feesten die je echt niet wilt missen! Wij zijn er geheel in het oranje bij en zien jou ook graag!

SLAM!Koningsdag

SLAM!FM maakt er wel een heel vet feestje van deze Koningsdag! Onder meer Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano en Sander van Doorn draaien hun beste platen voor je en Céline en Sam gaan er zeker van genieten!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/UdeL3D3rgvI

538Koningsdag

Wil je een beetje pop en rock tussen je dancetunes door? Dan moet je bij 538Koningsdag zijn! Naast dj's als Armin van Buuren en Robin Schulz vind je hier ook artiesten als Kensington en Di-Rect. Izabella gaat deze Koningsdag los en ziet je graag op de dansvloer!

Voor alle info check je onze party agenda!

Kingshouse Festival

Ook in Utrecht barst het feest maandag los! In de Jaarbeurs vind je onder meer Sunnery James & Ryan Marciano, Quintino en Oliver Heldens! Shirley is er bij en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/Az1_Yocc-NM

Pokke Herrie

Wil je voor het Koningsdag is nog even genieten van keiharde hardcore en terror? Dan moet je zaterdag bij Pokke Herrie zijn! Onder meer Detest, Mutante en Omira laten jou deze avond losgaan op de hardste beats! Sander is er bij en ziet je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

Kingsland Festival

Kingsland Festival is niet op één, maar op twee locaties! Dat betekent dubbel zoveel kans op een hele vette dag! In Amsterdam word je vermaakt door dj's als Fedde Le Grand, Hardwell en Laidback Luke en in Den Bosch vind je artiesten als Armin van Buuren, Showtek en Ummet Ozcan! Anna en Chovan zien je graag in Amsterdam, Kim gaat maandag los in Den Bosch!

Voor alle info voor zowel het feest in Amsterdam als in Den Bosch check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/irBR3lD9bwg

Loveland van Oranje

Voor deze Koningsdag is er een speciale editie van Loveland! Onder meer Egbert, Secret Cinema en De Sluwe Vos komen je vermaken met hun vette tunes en dat wil je niet missen! Sasha zoekt alvast haar meest Oranje outfit op en komt je maandag graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Kingsday Festival

In het Olympisch Stadion geniet je maandag van een wel hele vette line-up! Jack Ü (Skrillex & Diplo), Knife Party en Joris Voorn zijn slechts een aantal van de namen die deze lijst sieren. Duke en Ashley zijn er dan ook zeker bij en zien je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/59KNp_Gkw8E

Supersized King's Day Festival

Groot, groter, grootst, dat is wat we op Kingsday willen! De line-up liegt er in ieder geval niet om: onder meer Frontliner, Angerfist en Paul Elstak zorgen voor de vetste muziek! Wouter gaat hier de hele dag los en komt je graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

Kingdance

Ook in Zwolle gaan we los! Tijdens Koningsnacht vind je hier onder meer Dyna, Crypsis en The Partysquad, wat dus al een aardig nachtje belooft te worden. En de volgende dag gaan we gewoon verder met dj's als Billy The Kit, Chain Reaction en Radical Redemption! Dit wil je echt niet missen!

Voor alle info voor zowel Koningsdag als -nacht check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/b4Z0-TWJ_nM

Armin van Buuren presents Kingsday Leiden

Hoewel Armin van Buuren deze maandag op wel meer festivals staat, is er maar één die hij zelf presenteert: Kingsday Leiden! Onder meer Dannic, DubVision en Julian Jordan zijn van de partij en daar wil je zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

Electric Orange

Electric Orange gaat deze maandag helemaal los met een hele vette line-up! Onder meer Nicky Romero, Sander van Doorn en Yellow Claw komen jou vermaken met de vetste beats en daar wil je zeker bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/kopOLY0g0Sc

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws