Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 27 mei 2015
events


Helaas, de extra vrije dagen na het weekend zitten er weer op. Maar dat betekent niet dat er geen leuke feesten meer zijn! En als we zo naar dit lijstje kijken, denken we toch echt dat je maandag maar beter een dag vrij kunt vragen!

The Flying Dutch

Dit belooft een ongelofelijk feest te worden! Een groot deel van de beste dj's die Nederland ons te bieden heeft op één festival, wat zich ook nog eens op drie locaties bevindt! Zaterdag geniet je in zowel Rotterdam als Amsterdam en Eindhoven van dj's als Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens, Hardwell en Nicky Romero. Natuurlijk is Clublife Magazine volop aanwezig; Wouter, Davy, Anna, Lobke, Rick, Lucas en Chovan verspreiden zich over deze drie locaties en hopen jou er ook te zien!

Check voor alle info over de party's in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven onze party agenda!

https://www.youtube.com/eV3sm31J0is

909

Een feestje in het bos, dat klinkt heerlijk. Daar horen natuurlijk wel de beste beats bij en onder meer Egbert, Function en Kevin Saunderson komen je deze brengen. Michiel gaat ervan genieten en komt je er graag tegen.

Check voor alle info onze party agenda!

Emporium – Land of the Rising Sun

Zaterdag kun je genieten van bijna alle genres die de electronische muziek ons te bieden heeft. Dj's als Dash Berlin, Mightyfools, Sneijder, Ici Sans Merci en Nosferatu zijn allemaal aanwezig om de vetste platen voor jou te draaien! Nina gaat hier deze avond los en ziet je graag terug op de dansvloer!

Check voor alle info onze party agenda!

https://www.youtube.com/O_SyANpTd2E

Woodlands Festival

Dit weekend kun je genieten van een heerlijk festival waar je vermaakt wordt door diverse soorten muziek, kunst en film. Onder meer Daniel Spanjaard, Haidek en Juan Sanchez komen hier langs om er een keihard feest van te maken. Dit wil je zeker niet missen!

Check voor alle info onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws