The Flying Dutch, wij zijn erbij!

Lucas Boon | 28 mei 2015
events


The Flying Dutch (10 of the biggest dj's on 1 festival) is helemaal 'our cup of tea'. Hardwell, Armin van Buuren en Afrojack tegelijkertijd op één feest, daar moeten we gewoon bij zijn!
Van Clublife Magazine ben je normaliter natuurlijk onze party blogs en party foto's gewend, maar aankomende zaterdag pakken we het iets groters aan.

Omdat The Flying Dutch ook nog eens op drie locaties tegelijkertijd plaatsvindt, zijn wij daarom ook in zowel Amsterdam als Rotterdam als Eindhoven present!

Om te beginnen zijn Wouter en Davy aanwezig in Eindhoven voor een party blog én fotoverslag. In de havenstad verzorgt Rick een mooi party blog en in de hoofdstad is Anna present voor een party blog en houdt Lucas verscheidene interviews met de artiesten, wat Chovan dan weer van beeldmateriaal voorziet. Tot slot zorgen we er natuurlijk voor dat we ter plekke foto's op Instagram zetten, houdt ons account dus in de gaten!

Komen we jou zaterdag ook tegen?

Meer The Flying Dutch

Helemaal geen idee waar we het over hebben? The Flying Dutch, check deze line-up en dit interview maar eens. Kun je er om wat voor reden dan ook niet bij zijn? Dan is er nog altijd deze live stream. En via deze link blijf je dus direct op de hoogte van cool beeldmateriaal.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws