Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 15 juli 2015
events


Het weekend staat voor de deur, maar misschien weet je nog niet wat je gaat doen. Aan een gebrek aan feestjes ligt het in ieder geval niet, keuze is er zat dit weekend! Toch een beetje hulp nodig? Check dan deze vette feesten!

Electronic Family

Voor het vijfde jaar kun je genieten van Electronic Family en zo'n jubileum verdient een feestje! Onder meer Paul van Dyk, Adam Seller en Marco V komen dit vieren. Wim gaat hier niet alleen een vet report over schrijven, ook komt er een gave video. Misschien zien we jou wel terug in de aftermovie?

Voor alle info check je onze party agenda.

https://www.youtube.com/RvtCEBpxSjk

Dominator

Dominator is misschien wel een van de hardste feesten van het jaar. Hier vind je dj's als Partyraiser, Counterfeit, Radical Redemption, Paul Elstak en Detest. Wouter en Nina gaan een avond keihard stampen, dat wil jij toch ook?

Voor alle info check je onze party agenda.

https://www.youtube.com/NnPxKoIkk9U

Essential Festival - World of Dreams

Zaterdag ga jij naar dromenland, onder leiding van een aantal geweldige dj's. Tijdens jouw reis door je dromen word je begeleid door onder meer Glenn Thomson, Titan en Jay Hardway. Steven en John gaan ervan genieten. Ga jij met ze mee naar een geweldige droomwereld?

Voor alle info check je onze party agenda.

https://www.youtube.com/Y2YUhKJe1_k

Buiten Westen

Deze naam doet haar festival eer aan: na deze dag ben je zeker weten buiten westen! Met dj's als Fritz Kalkbrenner, Guy Gerber, CW/A, Homework en Max Cooper weet je haast niet meer waar je het zoeken moet! Timos en Denise maken er een vet report en filmpje van en jij kunt dit feest nog vetter maken voor hen!

Voor alle info check je onze party agenda.

https://www.youtube.com/OC2cEiVPC08

Summer Breeze

Dit zomerse briesje is niet zo lieflijk als het klinkt. Deze vrijdag ga je los met onder meer Puinhoop Kollektiv, DJ Admin en Dyno. Dennis gaat er vette foto's van maken en schiet ook graag een plaatje van jou.

Voor alle info check je onze party agenda!

TikTak Festival

TikTak, tsja, wat moeten we daar nog over zeggen? Bij het horen van deze naam weet je dat je zaterdag niet stil kunt blijven staan! Met dj's als Dimitri Vegas & Like Mike, Deorro, Yellow Claw, Dirtcaps en Wiwek kan dat natuurlijk ook niet anders! Anna zorgt voor een heel vet filmpje en een nog beter report, maar de beste ervaring heb je natuurlijk alleen als je erbij bent!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/On0kuQfW7Cs

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws