Grotesque Indoor Festival scoort goed! 

Mark Hofman | 28 maart 2016
events

Over een aantal weken is het weer tijd voor een nieuwe editie van Grotesque Indoor Festival,  op 16 april zal het feest losbarsten in de Central Studios in Utrecht. Vorige jaar was het feest een groot succes en met headliners als Bryan Kearney, John Askew en Emma Hewitt, zal dat dit jaar niet anders zijn. 

Grotesque scoort goed! 

Dat Grotesque zichzelf bewezen heeft tijdens de vorige edities mag duidelijk zijn, aangezien het feest al voor 70% is uitverkocht, de VIP tickets zijn op dit moment al niet eens meer te krijgen. Daarnaast wordt er goed gebruikt gemaakt van het online aankopen van muntjes en toiletbandjes waarmee je sneller op de dansvloer staat los te gaan dan voorheen, ideaal dus! 

Grotesque 2016

Dit jaar wordt Grotesque weer een feest waar je u tegen zegt, zo ziet alleen het programma er al veelbelovend uit. Internationale artiesten als Bryan Kearney en Emma Hewitt zorgen dit jaar voor de heerlijke muziek, maar ook artiesten als Cold Blue en Faith Mark mogen ook zeker niet vergeten worden.

Wanneer jij al een kaartje in bezit hebt voor Groteque Indoor Festival 2016, dan maak je ook nog eens kans op een dikke hotelovernachting en vervoer in een limo! Om dat te winnen deel je onderstaande foto op de tijdlijn van het event op Facebook en tag je drie vrienden die je graag mee neemt. Hoe tof wil je het hebben?

 Grotesque Indoor Festival 2016 wordt op 16 april gehouden in de Central Studios in Utrecht! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws