Nieuw feest voor harde styles: AIRFORCE Festival

Wouter de Vink | 3 april 2016
events

AIRFORCE festival

In het overvolle festivallandschap is een nieuwe gigant opgestaan: AIRFORCE Festival. Het festival zal plaatsvinden op een unieke locatie in Nederland, namelijk de militaire vliegbasis van Twente. Tussen alle hangars en bunkers, maar natuurlijk ook op de landingsbaan, zullen zes verschillende area’s uit de grond worden gestampt. Alles uit de hardere stijlen zal aan bod komen op 6 augustus 2016.

Op de Facebook-pagina laat de organisatie weten dat er veel verwacht mag worden van het evenement. Zo zeggen ze dat er een leger van de beste artiesten zal optreden en dat de designs voor de stages ongekend zullen zijn. Daarnaast zullen de area’s uitgerust zijn met dikke geluidsinstallaties. Het motto luidt dan ook ‘Breaking Sound Barriers’, al slaat dit volgens de organisatie meer op de F16's die door de geluidsbarriere heen gaan. Binnenkort verwachten we meer informatie over de kaartverkoop en line-up.

Samenwerking leidt tot AIRFORCE Festival

Organisaties Art of Dance en Absolutely Fresh maakten al eerder bekend dat ze zouden gaan samenwerken. AIRFORCE Festival is hiervan dus het resultaat. Beide organisaties hebben flink hun sporen nagelaten in het huidige festivallandschap, denk aan Masters of Hardcore, Fantasy Island en de UNITY-feesten. We kunnen er dus vanuit gaan dat dit misschien wel de klapper van het festivalseizoen gaat worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws