Glastonbury binnen 1 uur uitverkocht

Ivo Mollemans | 11 oktober 2016
events

Het onwijs populaire festival Glastonbury brengt ieder jaar opnieuw de beste artiesten van de wereld naar één plek zodat bezoekers een weekend lang compleet los kunnen gaan. De reputatie die het festival heeft is dan ook erg goed en het festival is hierdoor geliefd bij bezoekers.

Uitverkocht in 1 uur 

Eigenlijk is het dan ook geen verassing dat het festival dit jaar binnen no time was uitverkocht. Sterker nog: het duurde afgelopen zondag maar 1 uurtje voordat alle 135.000 kaarten weg waren. Zoals gewoonlijk ging dit voor velen niet zonder problemen. De site die de tickets verkochte vertoonde kuren en crashte bij veel mensen die vol verwachting achter hun pc zaten in de hoop tickets te kunnen scoren meerdere malen. Dit leid uiteraard tot teleurstelling bij velen maar hier is vrij weinig aan te doen. De organisatie doet er alles aan om alles op rolletjes te laten lopen, maar soms is de invloed die ze op situaties hebben nou eenmaal beperkt.

LEES OOK: Intents festival presenteert: Karnaval Festival    

Geen kaarten maar wel naar Glastonbury?

Toch is er nog een heel klein beetje hoop voor mensen die net te laat waren. De tickets moeten namelijk voor begin april betaald zijn. Alle tickets die tegen die tijd niet betaald zijn worden opnieuw in de verkoop gedaan. Mocht je nu nog beslissen dat je ook tickets wil heb je echter wel pech want er is al een wachtlijst opgesteld voor mensen die bij de verkoop op zondag geen tickets wisten te scoren.

‘We have, once again, been staggered by the sheer number of people from around the world who hoped to come to the Festival, with demand significantly outstripping supply. We’re sorry to all of those who missed out – we really wish we could fit you all in!’

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws