Datum 'The Flying Dutch 2017' bekend gemaakt

Thomas Keulemans | 17 oktober 2016
events

Vandaag is de nieuwe datum voor het mega populaire The Flying Dutch Festival bekend gemaakt door de organisatie. Dus: save the date, The Flying Dutch 2017 vindt plaats op 3 juni in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Na de twee eerdere gigantisch succesvolle edities van 2015 en 2016 zullen dus ook in 2017 de tien grootste Nederlandse dj's weer aanwezig zijn in hun eigen landje om voor meer dan 120.000 uitzinnige fans hun sets te spelen.

Helikopters voor The Flying Dutch

Tijdens The Flying Dutch worden de tien beste Nederlandse dj's dan weer per helikopter langs het Olympisch stadion in Amsterdam, Ahoy-buiten in Rotterdam en het E3 Strand in Eersel/Eindhoven gevlogen voor hun optredens. Afgelopen jaar waren dat Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren, Firebeatz, Tiësto, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek en W&W.

LEES OOK: Party report The Flying Dutch 2016 - Eindhoven

Trailer en aftermovie The Flying Dutch

Tickets zijn vanaf 27 januari 2017 pas te koop, dus je hebt nog even de tijd om te sparen en al je party maatjes te mobiliseren! Zorg wel dat je er tegen die tijd op tijd bij bent, want vorig jaar was het populaire evenement binnen zes uur uitverkocht! Uiteraard volgt er binnenkort nog veel meer info over de line-up, de closing acts, en de ticket pre-sale mogelijkheden. Hieronder kun je in ieder geval de officiële aankondiging alvast checken én natuurlijk de hoogtepunten van afgelopen editie.

Flying Dutch 2016

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws