Hard Bass maakt line-up bekend

Ivo Mollemans | 27 oktober 2016
events

Hardbass

Elke hard dance liefhebber kijkt elk jaar uit naar het festival Hard Bass. Niet zo gek want keer op keer is de line-up om van te smullen. Verdeeld in 4 teams zullen de dj’s de Gelredome in Arnhem laten zien wat hard gaan is. Op 4 februari 2017 zal het evenement plaatsvinden met onder andere Code Black, Noisecontrollers, Digital Punk en zelfs Minus Militia komt langs om de zaal af te breken. Het evenement wordt gehost door MC DV8.

LEES OOK: Armin van Buuren zijn grote aankondiging

De line-up der line-ups

Verdeel in vier teams met vier artiesten per team. Dat is hoe de bezoekers de line-up gepresenteerd krijgen. Hieronder is de volledige line-up op een rijtje gezet.

Team Blue
Code Black
Da Tweekaz
Adrenalize
Atmozfears live

Team Green
Noisecontrollers
Wildstylez
Bass Modulators
Brennan Heart live

Team Yellow
Adaro
Digital Punk
Phuture Noize
B-Front live

Team Red
E-Force
Warface
Rebelion
Minus Militia live

Wat opvalt is dat in elk team een naam zit waar het woord ‘live’ achter staat. Dat belooft dus heel wat goeds want live optredens geven net een extra dimensie waardoor het optreden meteen stukken interessanter wordt. De kaartverkoop voor het grootste indoor-evenement van b2s start op zaterdag 5 november om 12:00 uur ’s middags via de ticketshop van b2s. Zoals elk jaar krijgen de eerste paar mensen die tickets kopen een gratis VIP upgrade dus zorg dat je op tijd klaar zit!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws