Oasis Festival in Marokko beloofd weer een hoop goeds

Ivo Mollemans | 28 januari 2017
events

Ook in Marokko kunnen ze schijnbaar goede festivals organiseren. Steeds vaker reizen dj’s naar het land voor een optreden in een club, maar ook de festivals zijn niet mis. Sinds september 2015 wordt het Oasis Festival in het land georganiseerd en dat festival draait om techno en house. Twee genres die al langer wereldwijd populair zijn, maar ook in Marokko heeft het nu zijn plek gevonden.

Oasis Festival is een unieke ervaring

Sinds de eerste editie in 2015 was het Oasis Festival meteen een succes. Vorig jaar stond de line-up vol met grote namen als Dubfire, Tale Of Us en The Black Madonna en dit jaar alleen maar beter geworden. Wederom ligt de nadruk bij techno en house, en met onder meer Maceo Plex, Moodyman en Karenn zal dit zeker goed komen. Het festival heeft als locatie het Source Hotel in Marrakesh gekozen en daarmee geven ze de bezoekers extra vormen van luxe die op andere festivals niet te vinden zijn.

Zwembaden bij de stages, unieke dansvloeren met geheel eigen stijlen en dat allemaal in de buurt van het Atlasgebergte. Er zullen zelfs yogalessen verzorgd worden om jou als bezoeker door je vermoeiende dag vol feesten en drinken heen te helpen. Het is een outdoor festival gelegen in een gebied met een mediterraan klimaat dus goed weer is ook inbegrepen.

LEES OOK: Dit is de line-up van Dekmantel 2017

Talent en tickets

Naast de grote namen biedt Oasis ook een podium aan opkomende talenten. Dit jaar zullen de Belgische Charlotte de Witte en de Marokkaanse Polyswitch beide achter de decks te vinden zijn. Charlotte heeft met haar ‘Trip’ EP die uitkwam via Off recordings veel succes geboekt en Polyswitch mocht al mixen verzorgen voor grote organisaties waaronder Decibel records, Coda FM en Red Light Radio.

Het duurt nog even voordat het festival wordt gehouden, maar de tweede serie tickets is al in de verkoop gegaan nadat de eerste serie snel uitverkocht was. De kans is groot dat het festival dit jaar alle tickets gaat verkopen dus mocht je toevallig het idee hebben om in Marokko op vakantie te gaan neem dan meteen even een festivalletje mee. Als je nog aan het twijfelen bent kijk dan de aftermovie van vorig jaar nog eens:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws