Village People komt naar Amsterdam!

Pieter Hiemstra | 28 maart 2017
eventsDe Toppers, eat your heart out want Village People komt naar Amsterdam! De zes mannen komen langs op Milkshake Festival, zo maakte de organisatie vandaag bekend. 

Y.M.C.A. en In The Navy

De groep werd in 1977 opgericht maar was in eerste instantie weinig populair in Nederland en België. Dat veranderde met hits als 'Y.M.C.A.' en 'In The Navy' die wekenlang bovenaan de hitlijsten stonden. Y.M.C.A. staat zelfs al sinds het begin van de Radio 2 Top 2000 vrijwel onafgebroken in de lijst. 

George Michael

Eerder kondigde het festival al aan een ode uit te brengen aan George Michael, de overleden zanger van Wham. Onder de naam 'Wham'bam Thank You Ma'am' wil de organisatie uitdragen dat lief zijn voor elkaar, niet alleen een kerstgedachte is maar het hele jaar zou moeten gelden. Het verwijst naar de grote hit 'Last Christmas' van de zanger.

Tickets

Milkshake Festival wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en vindt plaats op 29 en 30 juli in het Westerpark in Amsterdam. Er zijn nog tickets verkrijgbaar vanaf €45,-. Die kun je hier kopen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws