Lil’ Kleine kondigt ‘Alleen’ tour aan

Ivo Mollemans | 21 augustus 2017
events

Nadat hij het eerste deel van zijn album ‘Alleen’ uitbracht en daar later ook nog onverwacht een berg extra nummers aan toevoegde kon een tour van Lil’ Kleine door heel Nederland natuurlijk niet uitblijven. En omdat Lil’ Kleine zichzelf niet zou zijn als hij dat niet op een speciale manier deed is de eerste show op een wel heel bijzondere locatie.

Lil’ Kleine gaat alleen het land door

De eerste show wordt namelijk gehouden in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dit vertelde hij tijdens de uitzending van RTL Summer Night op donderdag 17 augustus. Het Paradiso heeft hij al gehad en de Ziggo Dome is nog te groot dus Carré vindt hij naar eigen zeggen een goede tussenstap in zijn carrière als rapper. Daarnaast is hij van plan om zijn shows exclusiever te maken. Dit betekend minder discoteken en meer grote podia in binnen- en buitenland.

LEES OOK: De echte house- en technofan staat dit weekend op Straf_Werk Festival

De tour is gelijknamig aan zijn album ‘Alleen’ en dat is niet voor niks. Hij doet het grootste deel van de show namelijk helemaal alleen zonder gastartiesten. Tickets voor de tour zijn vanaf 22 augustus beschikbaar om 20:00. Het is mogelijk om te pre-registreren tot 12:00 op 22 augustus zodat je een uur eerder toegang hebt tot de kaartverkoop. De eerste show in Carré wordt op 6 oktober gehouden.

Voor alle informatie omtrent de shows kun je hier terecht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws