Lil' Kleine, Boef of Lucas & Steve MTV's Best Dutch Act?

Bart Remmers | 4 oktober 2017
events

Ook Chef' Special en Roxeanne Hazes maken kans op muziekprijs

De Nederlandse acts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de award voor Best Dutch Act tijdens de MTV EMA 2017. 

Op zondag 12 november is de show vanaf 21.00 uur live vanuit Londen op MTV te volgen, maar er kan door fans nu al gestemd worden op hun favorieten.

Chereen Gayadin, Director Talent & Music Viacom Benelux: 'De vijf talentvolle genomineerden wisten ons afgelopen jaar te verrassen op het gebied van muzikaal succes en fan engagement. We zijn enorm trots op de diversiteit die deze Nederlandse artiesten bieden binnen de huidige muziekcultuur en daarom bieden we ze door middel van deze nominatie graag een podium buiten Nederland.'

Kay Nambiar en Monica Geuze 

Tijdens de MTV EMA Pre-Party in Sir Adam in Amsterdam reiken MTV-host Kay Nambiar en vlogger Monica Geuze de award voor Best Dutch Act uit. Kaarten voor de Pre-Party zijn niet te koop, maar uitsluitend te winnen.
 
In de internationale categorieën loopt Taylor Swift op kop met zes nominaties, op de voet gevolgd door Shawn Mendes die er vijf binnen wist te slepen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws