Nina Kraviz geeft feest op 45 meter hoge watertoren

Ivo Mollemans | 10 oktober 2017
events

De locaties waar feesten worden gegeven worden tegenwoordig steeds specialer. Uiteraard is een club of festival nog steeds the place to be voor een goed feest, maar af en toe is een uitstapje naar een gekke locatie ook wel eens leuk.

Exotische locatie voor Nina Kraviz’ feest

En voor de feestgangers zonder hoogtevrees heeft Nina Kraviz iets speciaals geregeld. Zij gaat namelijk namens haar label трип twee feesten geven: eentje in Helsinki en eentje in Londen, respectievelijk op 29 oktober en 3 november. Ze heeft hiervoor twee speciale locaties uitgekozen. Een van de feesten zal namelijk plaatsvinden bovenop een watertoren van 45,3 meter hoog. Deze toren is gelegen in het zuiden van Espoo, nabij de grens van Helsinki.

LEES OOK: 3 topfeesten voor muziekliefhebbers waar je voor niks naartoe kan

Vanwege de beperkte ruimte zullen er maar 150 tickets te koop zijn voor dit feest. Het duur van 6 uur ’s avonds tot 11 uur en zal daarna voortgezet worden in de Ääniwalli club. Er zal geen line-up bekend worden gemaakt. Het feest in London zal bij Oval Space gehouden worden. Hij zullen DJ Rush, Bjarki, Exos en Roma Zuckerman samen met Nina Kraviz draaien.

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws