De 5 beste Spotify-playlists, als je van dance houdt

Partyscene Redactie | 3 februari 2019
music

Volg je deze playlists al? Nu doen dan.

Mint

De populairste dance-playlist op Spotify, ElectroNOW, heeft recentelijk een nieuwe naam gekregen: Mint. Een beetje weinigzeggend misschien. Maar de strekking van de playlist is wat ons betreft prima: recente tracks uit alle hoeken van de dance. Een lekker gevarieerde playlist dus, maar wel met een Amerikaans tintje.

Brand new by Spinnin’ Records

Bij Spinnin’ Records rollen continu toffe danceplaten uit de pers, en er is geen betere manier om op de hoogte te blijven van hun releases dan met hun eigen playlist.

Partyscene Dance Update

Wij hebben ook wel wat te zeggen over goede dance, en we hebben toch een wat andere smaak dan de gemiddelde Amerikaanse EDM-jock. Met onze Dance Update heb je altijd de dertig beste verse Dance tracks bij de hand, met iedere week nieuwe nummers.

Hardstyle van Q-Dance

Kijk, we willen natuurlijk zeggen dat je onze Hardstyle Top 10 playlist moet volgen om op de hoogte te blijven van de beste hardstyle tracks (volgens de cijfers). Doe dat ook vooral. Maar als je urenlang luisterplezier wilt, dan blinkt de hardstyle playlist van Q-Dance toch wel uit. Aanzetten en zes uur hard gaan.

Totally techno

Voor de techno-lovers onder jullie is deze playlist een echt cadeautje. Het is niet makkelijk om tussen de honderden ondergrondse techno-releases die zonder bombarie de wereld in worden gestuurd de beste tracks te vinden. Deze elf uur durende playlist zoekt naar de echte techno-hits van 2017, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws