Kris Kross Amsterdam tourt... En slaat Amsterdam over

Bart Remmers | 19 januari 2018
events

Trio in maart naar Utrecht, Alkmaar en Tilburg

Dj-trio Kris Kross Amsterdam heeft grootse plannen in 2018. Het eerste wapenfeit is een tour langs de Nederlandse poppodia.

Op vrijdag 3 maart vindt in Tivoli Utrecht de kick-off plaats om vervolgens op zaterdag 9 maart door te reizen naar het gloednieuwe podium Victorie in Alkmaar. Een week later, op zaterdag 16 maart, is het de beurt aan het stijlvol gerenoveerde 013 in Tilburg
 
Kris Kross Amsterdam staat – naast hun muziek - bekend om hun iconische Kris Kross feesten. Deze feesten zijn enorm populair; zo beleefden 3000 bezoekers op Oudjaarsavond de nacht van hun leven. Naast de zo kenmerkende stoere Old-skool cross-over sound wordt ook de mini-playbackshow uit de kast getrokken. Met het nodige geweld aan special effects en decoratieve items wordt dit feestconcept naar grote hoogte getild. 

Een groter doel: Kris Kross Festival

Dat Kris Kross Amsterdam het land in trekt komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is geen geheim dat er achter de schermen druk wordt gewerkt aan de organisatie van een eigen festival. Hier wordt zo snel mogelijk meer over bekendgemaakt. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws