HOT! Martin Garrix en Mura Masa op We Are Electric!

Geert van der Klugt | 28 februari 2018
events

We Are Electric: Mura Masa, Martin Garrix en meer.

Zojuist aangekondigd: Martin Garrix en Mura Masa zijn toegevoegd aan de line-up van We Are Electric. Het elektronische cross-over festival ging eerder openbaar met een ijzersterke lijst: onder andere Paul Kalkbrenner, Justice en Oliver Heldens. Vanaf vandaag gaan we van ijzer- naar staal-sterk. 

We Are Electric 2018: Mura Masa

Mura Masa is een zeldzame verschijning. We mochten een handvol eerdere keren van de elektronische Mozart genieten, maar aankomende zomer zien we hem terug - in volle glorie. De Britse multi-instrumentalist schijnt niet alleen op de studio-slash-zolderkamer: live zet hij, al drummend en zingend, een knalshow neer. Dàt moet je meemaken.

Martin Garrix neemt vakantie: ondertussen gevestigd op festivals als Miami Ultra, maar in juli keert hij terug. Één van Nederlands' succesvolste dj's; 21 jaren jong, en ontvanger van talloze awards. 'Ik heb er super veel zin in deze zomer. Al helemaal onder het gezelschap van deze vette line-up', vertelt Martin. Wij ook. 

6 tot en met 8 juli: We Are Electric 2018. Driedaags genieten van 24 acts? De tickets zijn via de website verkrijgbaar. Daar vind je ook een volledig overzicht. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws