TIKTAK New Years Eve bijna uitverkocht!

Partyscene Redactie | 20 december 2018
events

tiktak

Het begint net als het vuurwerk, inmiddels een traditie te worden: het oude jaar uitluiden en het nieuwe begroeten tijdens TIKTAK New Years Eve.

Producent E&A Events heeft een groot aantal bekende artiesten vastgelegd voor een groots einde van 2018 in vijf verschillende locaties: AFAS Live Amsterdam, Breepark Breda, Klokgebouw Eindhoven, Maassilo Rotterdam en Central Studio’s Utrecht. Onder meer Broederliefde, Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam zijn in diverse steden te zien, terwijl Lil Kleine op alle vijf locaties zijn opwachting maakt.

UPDATE: #TIKTAKNYE IS ALMOST SOLD OUT! Laatste tickets en info vind je op www.tiktaknye.com.

TIKTAK New Years Eve

TIKTAK staat bekend als een van de meest eclectische events in Nederland. Het publiek wordt getrakteerd op een doorlopende reeks van herkenbare hits met een mix van hiphop, house, trap, moombahton, electro en meer. Dat gebeurt zowel door middel van live acts, als door DJ’s. TIKTAK New Years Eve is door de organisatie in vijf verschillende steden, in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste Oud & Nieuw-evenement van Nederland voor iedereen van 18 jaar en ouder.

TIKTAK New Years Eve begint op 31 december om 22.00 uur en eindigt 1 januari 2019 om 06.00 uur. De kaartverkoop voor alle vijf locaties van TIKTAK New Years Eve is gestart via https://tiktaknye.com/.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws