Paaspop presenteert 34 nieuwe acts

Jonas Bloemen | 21 februari 2019
events

Paaspop heeft 34 nieuwe acts toegevoegd aan de al indrukwekkende line-up. Onder andere Famke Louise en Mike Williams zullen tijdens het paasweekend hun kunsten vertonen op het festival.

Op 19, 20 en 21 april barst hét festival tijdens de paasdagen weer los. In Schijndel trekken muziekliefhebbers vanuit heel Nederland naar de Brabantse plaats. De 34 nieuwe acts laten eens te meer zien dat er voor iedere liefhebber wat wils is. Het varieert van Famke Louise, Ronnie Flex & Deuxperience tot de Partysquad en Mike Williams. 

Eerder kondigde Paaspop al de komst van grote artiesten als Passenger, Clean Bandit, Brennan Heart, Davina Michelle, De Jeugd Van Tegenwoordig, Kriss Kross Amsterdam, Sam Feldt, Kraantje Pappie en Ilse de Lange aan. 

Kaartverkoop

Kaarten voor Paaspop kosten €59 voor de vrijdag, losse kaarten voor zaterdag en zondag zijn €69. Er zijn ook combikaarten te koop voor de liefhebbers die het niet bij één dag willen laten. Voor een weekendcombi betaal je €109, wil je alle drie de dagen aanwezig zijn? Dat kost je €129. Paaspop herbergt ook een campingplaats. Tickets daarvoor variëren tussen €25 en €85.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws