WIN! Twee tickets voor Legacy Festival 2019!

Fenna Kiebert | 17 mei 2019
events

UPDATE: tag jouw festivalpartner-in-crime, like deze post en maak kans op twee tickets!

Dit is Legacy Festival 2019...

Een hele reeks ronkende namen als Vengaboys, Kate Ryan, Darren Emerson (ex Underworld), Push (Live), Bonzai All Stars en vele anderen maken hun opwachting voor de 6de editie van Legacy Festival. Jaar na jaar uitverkocht zal het festival ook dit jaar zorgen voor de ultieme festival ervaring. Dansen met de voeten in het water of op het zilverwitte strand terwijl je helemaal uit de bol gaat op dé nummers van de jaren ’90 en ’00? 

Net zoals de vorige jaren blijft Legacy Festival een dagfestival waar je de hele dag lang zal kunnen feesten in een prachtige omgeving. Midden in het groen, met zicht op het uitgestrekte Zilvermeer, zullen er dit jaar 3 podia neerstrijken op het prachtige strand. Een unieke locatie die zich onderscheidt van alle andere festivals en waarbij je je meer in Ibiza waant dan in België. Legacy Festival kiest dit jaar resoluut voor één stage minder zodat de 3 podia meer van elkaar kunnen worden gescheiden en nog groter en impressionanter zullen zijn dan de vorige jaren.

Vengaboys en Kate Ryan

Legacy Festival verenigt al jaren de ‘oudere’ party generaties met de jongere in een uitzinnige sfeer die zorgt voor uitbundige party taferelen van begin tot einde. Je mag je er verwachten aan al die nummers waarbij alle handen keer op keer de lucht ingaan en die gegarandeerd een smile op je gezicht toveren.

Op de mainstage treden dit jaar ronkende namen aan als de Vengaboys die met hits als ‘We like to Party’ en ‘Boom, boom, boom, boom!’ de perfecte vertegenwoordigers zijn van de Legacy sfeer.  Daarnaast ook gouden en platinum award winnares Kate Ryan op wiens hits ‘Desenchantée’, ‘Voyage Voyage’ en ‘Elle l’a’ we zonder twijfel zullen meegevoerd worden naar hogere sferen. En dan zijn  er nog de ‘foute’ deuntjes van Dorothee Vegas & Like Maarten om het feest verder in vuur en vlam te zetten. Ambiance verzekerd op de mainstage waar verder ook nog een hele reeks dj’s als de Duitse Quicksilver, DJ Wout van o.a. Sylver, DJ F.R.A.N.K. en vele anderen voor het mooie weer zullen zorgen.

Bonzai Stage

Naar goede gewoonte kon ook de Bonzai stage dit jaar niet ontbreken op Legacy Festival.  Bonzai staat altijd garant voor de beste tunes en sfeer en dat zal dit jaar niet anders zijn.  Top of the bill is Push Live dat met ‘Universal Nation’ nog altijd de beste dance-plaat  aller tijden ( dixit Switch) op zijn naam mag schrijven. Buitenlandse gast is deze keer Human Resources uit Nederland van de wereldhit ‘Dominator’.  En dan uiteraard alle Bonzai ‘Kings of Retro’ te beginnen met de Bonzai All Stars maar ook Bountyhunter, Cherry Moon Trax, DJ Ghost en vele anderen.

De derde stage wordt dit jaar een clubbing stage waar niemand minder dan Darren Emerson uit de UK de line-up aanvoert. Ooit lid van Underworld, maakte hij daarna naam en faam met zijn Underwater en Global Underground labels én avonden in Pacha, Ibiza. Hij krijgt het gezelschap van Jaydee van de tijdloze ‘Plastic Dreams’ hit, naast heel wat Belgisch talent in de vorm van Airwave, Phi-Phi, DJ Philip en vele anderen. Zij brengen jullie de clubhits van de jaren ’90.

MC's Reigns & Pyro

Voor al wie houdt van ultieme dance hits en tijdloze klassiekers, van uitbundig feesten en zich helemaal laten gaan, is dit het festival bij uitstek. Verwacht je ook aan alle extra’s die de muziek en de sfeer nog meer tot hun recht zullen laten komen als visuals, dansers, vuur, gadgets...  Daarbij kunnen uiteraard de gekende masters of ceremony MC’s Reign & Pyro niet ontbreken. Put your hands up in the air for Legacy Festival and dance, dance, dance!

Voor zij die er een complete VIP ervaring willen van maken staat Wout Bru ook dit jaar klaar met street food om duimen en vingers bij af te likken, naast vele andere extra’s.

De locatie van het Legacy festival is Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol en het feest is van 13:00 tot 00:00. 

Voor meer informatie: klik hier voor de Facebook pagina en hier voor de website

Wil je tickets kopen? Koop ze dan hier of aan de kassa voor €50 (indien nog beschikbaar)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws