'In plaats van drugs gebruikte ik een vibrator in de club'

Partyscene Redactie | 7 januari 2019
lifestyle

Voor de meeste mensen is feesten in een club met heerlijke muziek al genoeg om helemaal uit hun dak te gaan. Toch zijn er mensen die hier niet genoeg aan hebben en pas helemaal uit hun plaat gaan door middel van drugs. Maar wat nou als je daar geen zin in hebt en toch leip wilt gaan op zo'n avond? Dan kun je, net als Thump-redactrice Lindsey Leonard, ook gewoon een Music-Activated vibrator meenemen. Jawel, je leest het goed. 

Lindsey Leonard test een Music-Activated vibrator 

Er is een nieuw soort vibrator op de markt gekomen die specifiek gericht is op het uitgaansleven. De vibrator wordt door een afstandbediening geactiveerd en beweegt op de golven van muziek. Hierdoor wordt een heftige bassnummer ook echt een binnenpretje en is een breakdown oprecht even een moment van rust. Bizar? Dacht het wel! 

Journalist Lindsey Leonard, van THUMP (VICE), probeerde het ding een avondje uit. Dit is hoe ze het ervaarde: 

'With this whirring thing between my thighs, I couldn't really behave normally, but thankfully nobody seemed to notice or care. The small venue was filled with drunk people screaming about destroying 8-Chan and effects pedals. I didn't really know anyone, so was left alone to try and buzz into an orgasm through the remainder of the show. The intensity of the vibe was too great, and I left feeling numb in my nether region.'

Het schijnt dus nog echt goed te werken ook! Volgens Lindsey geeft de vibrator je een extra boost, maar ga je er wel minder van op je gemak voelen. 

Zou jij hem uitproberen? Laat het ons weten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws