ADE 2019 staat aan de horizon: hier moet je bij zijn

Geert van der Klugt | 9 januari 2019
events400.000 festivalgangers, 140 locaties en meer dan 2.500 artiesten: ADE 2018 was een gigantisch succes. Oktober laat nog even op zich wachten, maar de zomer raast voort. Voor je het weet staat ADE voor de deur. 2019 belooft een spektakel te worden. De eerste acts zijn bevestigd, dus kunnen wij de eerste aanraders doorgeven. Dít zijn de acts die je niet mag missen op ADE 2019.

De Kromhouthal | STRAF_WERK x Kölsch presents IPSO

Kölsch is in topvorm. De Deense house-prof draait headline na headline en toont geen teken van ophouden. Zijn producties zijn zowel keihard als makkelijk luister- en dansbaar, logischerwijs is de match met STRAF_WERK en ADE perfect: enerzijds house en techno, anderzijds pop. STRAF_WERK debuteerde in 2011 en legt een focus op diepere house en dans.

De artiesten die je op 18 oktober van 23:00 tot 07:00 in de Kromhouthal te Amsterdam vind draaien uiteenlopende platen, maar hebben ieder de specifieke STRAF_WERK-sound waarmee het event keer op keer succes boekt. Ook over de locatie valt met lof te spreken: de Kromhouthal biedt een perfecte setting voor een heerlijk nachtje house.

De Kromhouthal | Klockwerks presents Photon

Dan het zwaardere geschut. Eveneens georganiseerd door STRAF_WERK, maar nadrukkelijk samengesteld voor liefhebbers van hardere techno. Ben Klock headlinet en dat belooft wat. Samen met Fjaak en RØDHÅD belooft het een keiharde avond te worden. Ben Klock voorziet al jarenlang van de donkerste, grimmigste en sfeervolste platen.

De sets op 19 oktober van 23:00 tot 07:00 in de Kromhouthal te Amsterdam beloven je een nachtlang mee te slepen. Opvallend is dat locatie de Kromhouthal zich leent voor verschillende evenementen en feesten: zij het deep house of hard-tech, een concert of congres, de makkelijk bereikbare hal garandeert een geschikte locatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws