Eropuit: Halloween Fright Nights en Spooky Days bij Walibi Holland

Partyscene Redactie | 1 augustus 2019
events

In oktober organiseert Walibi Holland voor de 19e keer Halloween Fright Nights. Dit jaar is het thema ‘Enter Insanity’, waarbij de gasten kennismaken met alle freaky persoonlijkheden van Eddie de Clown. Heel bijzonder dit jaar is de eerste editie van het dagevenement voor kinderen tot 12 jaar: Halloween Spooky Days.

LEES OOK: De tofste achtbaan van Walibi Holland is geopend: UNTAMED

Halloween Fright Nights: Enter Insanity!

Dat Eddie de Clown op zijn zachtst gezegd een beetje insane is, komt voor de doorgewinterde Halloween-fan niet als verrassing. Dit jaar maak je door het hele park kennis met de verschillende freaky persoonlijkheden die in Eddie’s hoofd strijden om alleenheerschappij. Zet je dus maar schrap voor een bloedstollende editie van Halloween Fright Nights, waarbij je mag hopen dat je Eddie’s ‘vriendelijke’ persoonlijkheid tegen het lijf loopt… Dit jaar zijn er vier nieuwe Scare Zones, namelijk Eddie’s Festival of Freaks, Tangled Twigs, Villains en Nightmares.

Halloween Spooky Days: voor monsters tot 12 jaar

Naast het beruchte Halloween Fright Nights organiseert Walibi Holland nu ook een dagvariant voor stoere kids tot 12 jaar: Halloween Spooky Days! Het kids-proof evenement vindt plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen, plus op alle dagen in de herfstvakantie. Natuurlijk zijn al onze attracties open, maar tussendoor komen kinderen oog in oog te staan met spooky freaks. De kans is groot dat ze overdag ook Daysee tegenkomen. Zou zij net zo gek zijn als Eddie de Clown…?

Verschil tussen Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights

Halloween Spooky Days vindt van 10.00 tot 17.00 uur plaats en Halloween Fright Nights van 18.00 tot 23.00 uur. Tijdens Spooky Days zijn natuurlijk alle attracties geopend, net als de poorten van de kids-proof Scare Zones Firepit, Campsite the Sunshine, Pirate’s Cove en het Haunted House Spooky Manor. Deze locaties – die tijdens het avondprogramma zoals vanouds gruwelijk eng zijn – worden bewoond door griezelige figuren die spannende acts opvoeren.

Met behulp van anti-monster spray kunnen kinderen de freaks van zich afhouden en met de speciale anti-monster badge zijn ze zelfs over het hele park veilig voor de scare actors. De badge wordt bij de entree van Walibi Holland uitgedeeld, de spray kan op het park gekocht worden. Tijdens Halloween Spooky Days is het toegestaan dat kinderen tot 12 jaar verkleed en geschminkt naar het park komen. Voor Halloween Fright Nights geldt dit niet.

Een volledig overzicht van openingsdagen en informatie vind je op de pagina's van Fright Nights en Spooky Days.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws