Star Warz presenteert Dispatch Recordings x Flexout Audio

Geert van der Klugt | 8 september 2019
events

Star Warz

Star Warz sluit de handen ineen met Dispatch Recordings en Flexout Audio. Fans van drum 'n bass opgelet, want op hét drum 'n bass-podium van Ghent (Vooruit) vind je op 5 oktober een onmisbaar topfeest.

Star Warz

Organisator Star Warz is nog maar net teruggekeerd van Tomorrowland en Rampage Open Air. Een adempauze zit er niet in, want samen met labels Dispatch Recordings en Flexout Audio dient er een feestje gebouwd te worden.

Dispatch Recordings

Dispatch Recordings is één van de grootste drum 'n bass-labels van deze tijd en opereert vanuit Engeland. Van 1996 tot en met 1998 vereeuwigde het label zijn naam met the Hidden Agenda brothers, de artiesten die tevens verschenen op Goldie's Metalheadz imprint. Tig jaar later en tal van releases op namen van toonaangevende artiesten verder en we hebben te maken met een gevestigd, keihard label. 

Flexout Audio

Flexout Audio, het tweede label dat de programmering voor de Star Warz-avond in Vooruit verzorgt, is eveneens van kwaliteit. Vanuit Londen releasen veteranen en labelhoofden Tom Bassi en Andy Tweedale met regelmaat drum 'n bass-releases van het donkere, diepere soort. Keep it minimal, dat is het motto. Ongeacht een verminderd interesse in 'kale', donkerdere beats in de afgelopen jaren, slagen de heren erin om subtielere platen in de spotlight te krijgen die de stijl verdient. 

Dat de labels hoog in het vaandel staan - zoveel is duidelijk. Daarentegen draait het uiteindelijk allemaal om de line-up. En gelukkig is 'ie sterk. Tickets en verdere informatie vind je op de website.


5 oktober | Line-up

Vooruit (Ghent)

Star Warz x Dispatch Recordings x Flexout Audio

Ant TC1
Arkaik
Bassi
Black Barrel
Brittune
Data 3
Figures
Mc Fokus
Mc Mush
Medic Mc
Nymfo
One87
QZB
Visionobi

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws