Bizar! Deze koptelefoon brengt je in een andere wereld

Partyscene Redactie | 8 september 2019
gear

Je kent het wel: na een lange dag ben je met het openbaar vervoer onderweg naar huis. Muziek is daarbij je redder in nood. Maar muziek beleef je, hoe goed je koptelefoon ook is, niet zoals je het zou moeten beleven. De EXOFIELD-technologie van JVC gaat daar verandering in brengen. 

De technologie zorgt ervoor dat je helemaal vergeet dat je een koptelefoon op hebt. Het geluid lijkt uit de hele omgeving te komen! Zit je dus bijvoorbeeld in de trein naar huis? Dan lijkt het alsof de coupé is uitgerust met enorme speakers. Een bizarre beleving. 

Wanneer je kiest voor WIZMUSIC zul je  samen met drie vrienden af moeten reizen naar de Victor Studio in Japan. Daar wordt in een speciale ruimte je gehoor gemeten. Op basis daarvan wordt een profiel voor je opgesteld. Helemaal op maat gemaakt dus! Jouw profiel wordt samen met de profielen van je vrienden gebundeld in de WIZMUSIC-app. Via de app kun je de EXOFIELD-technologie aan- en uitzetten. EXOFIELD werkt dus op vrijwel iedere koptelefoon! 

Naar Japan

Wie het beste van het beste wil, betaalt $9000. Voor dat geld maak je gebruik van de WiZMUSIC 90-app en krijg je een luxe lederen koffer bij met daarin een referentie koptelefoon, een luxe lederen reis-etui en een JVC SU-AX01 hoofdtelefoonversterker, dus maak je de terugvlucht direct aangenaam met je favoriete muziek. Wie de WiZMUSIC 30-app aanschaft betaald $3000. Dan hoef je niet naar Japan en worden je oren niet opgemeten. In plaats daarvan krijg je een profiel wat aansluit bij je gehoor, iets wat ook super goed werkt!

De technologie wordt tot nu toe alleen nog maar in Japan verkocht. JVC werkt nu aan een toegankelijker product wat ook in Europa verkocht zal gaan worden. Die prijs zal dan ongeveer rond de €1000,- liggen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws