Ik ga op vakantie en neem mee: Ableton

Peter Güldenpfennig | 17 februari 2015
gear


Een week lang met je reet liggen bakken in de zon, relaxed surfen op de oceaan en ook nog leren werken met Ableton? Check out helloLIVE, waarbij je een week lang intens begeleid wordt door gecertificeerde Ableton-trainers en alles leert over Ableton Live 9. Plus, daarnaast leer je ook nog surfen. Dat alles in de heerlijke vakantie-omgeving van Fuerteventura, één van de Canarische Eilanden.

Ableton en surfen?

Fysieke inspanning vergroot de creativiteit en het vergemakkelijkt het leerproces. De keuze om Ableton-lessen te combineren met surfen is dan ook niet zo vreemd. En het is natuurlijk ook gewoon leuk.

Prijs

De prijs ligt met 1199 euro behoorlijk laag. Bedenk je dat het all-inclusive is en accommodatie en eten geregeld is. Het enige wat je hiernaast nog moet aanschaffen is een vliegticket. Netjes, want voor deze prijs heb je een vakantie, leer je alles over Ableton van certified trainers en hou je er vooral heel veel nuttige productiekennis aan over.

Wil je meer informatie of heb je wel zin in een leerzame vakantie en wil je je inschrijven? Check dan de officiële website. Van 12 tot 19 april vindt de eerste helloLIVE-week plaats. Latere data worden nog niet genoemd, maar hiervoor kun je je op de mailinglijst laten zetten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws